Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskola 6. évfolymán...

Általános iskola 6. évfolymán komolyan lehet meztelen kuki vizsgálat?

Figyelt kérdés
És ha igen,egy ilyen vizsgálaton mit csinálnak?? Mert olvastam olyat hogy fel is állíttatták a kukit és utána merev állapotban nem a gyerek hanem az orvos felhúzta,sőt a kuki tövéig húzta. Majd ezek után a többi vizsgálat is meztelen történt.

2014. okt. 14. 16:52
 41/100 anonim ***** válasza:
60%

ezért írtam h abszolút iskolafüggő. Van ahol aztán az összes év alatt se végeznek egyet se (mondjuk azért ez is durva), van ahol meg évente bedobják ezt a tetőtől talpig -vizsgálatos mókát. Mai tizenévesekkel is ha beszélek, teljesen eltérő véleményeket mondanak, azaz vannak, akik soha nem is hallottak ilyenről pedig végzős gimisek, míg egy másik részük kb erről panaszkodik, mint a kérdező.

Egy biztos: úgy látszik, észérveket felesleges írni, mert azokkal senki nem foglalkozik, de azért ha valakinek komoly lelki traumákat okoz levetkőzni a SAJÁT NEME előtt, na azért ott bizony érdemes körbe nézni, mert gondok vannak.

Az egy dolog (bár nem kevés ez se), hogy pl akkor nem hagyja magát megvizsgálni és netán majd 30 évesen jön rá, hogy valami mégse oké, de ami még több kérdést vet fel, hogy a frászba éli a társas életét az ilyen szemléletű fiú? Se sport se tusolás, semmi, mert jaj összedől a világ, ha a társa őt meglátja. Nagyon rossz irányba megyünk, én úgy látom, bár szerencsére nem minden tizenévesnek ilyen a felfogása.

Én is találkozok olyannal, aki még edzés után is képes akár ugyan abban az agyon izzadt edzőruhában haza menni, csak mert ő nem hajlandó a haverjaival tusolni, de hála az égnek, azért van egy másik, jóval egészségesebb szemléletű réteg is, aki meg gond nélkül levetkőzik és tusol akár 20-30 társával is. Könyörgöm, mindenki döntse el magában, melyiket tartja épelméjűbb viselkedésnek, de megvallom, én az első típus gondolkodását nem tudom felfogni se. Én értem, hogy szégyenlősség meg szeméremérzet, na de senki nem a körútra akarja kiküldeni őket meztelenül, hanem tusolóról vagy orvosi rendelőről van szó, ahol a saját nemébe tartozó társaival, haverjaival van!

És akkor innentől kezdve nekem érthetetlenek ezek a problémák.... Csak reménykedni lehet abban h ezek amolyan átmeneti tinihulyeségek, aztán 10 év múlva majd megjön az illető esze. Hát ha nem, akkor nincs további ötletem :D

2014. okt. 31. 05:40
 42/100 anonim ***** válasza:
60%
A tinik nagy része komplexusokkal küzd. Túl kicsi van, túl vékony van, körülmetélt van, nemszép, stb. stb. És ezért még a társai előtt is takargatja magát elég sok, pedig hát nem egyformák az emberek és ebben semmi nincsen. Huszon évesen legtöbben kinövik.
2014. okt. 31. 12:36
 43/100 anonim ***** válasza:
75%

Iskolában nem mindenki haver,ebben tévedsz óriásit!

Nézd meg amerikát lövöldözik egymást a gyerekek,az egyiket évekig elnyomták,belerúgtak és amint otthon hozzáfér a fegyverhez bemegy és lövöldözik,így az áldozatból tettes lesz!!!!Hidd el itthon is ha olyan könnyen fegyverhez lehetne jutni akkor igen nagy baj lenne,itthon is lennének lövöldözések!

Nagyon tudják túrni,fúrni,piszkálni,kiközösíteni egymást a srácok!

2014. okt. 31. 18:17
 44/100 anonim ***** válasza:
62%

Akik meg edzésekre járnak évek óta ott valóban barátságok szövödnek ezért nem lehet összehasonlítani egy osztály közösséggel.Edzeni azért mennek a fiatalok(foci,röpi,kézi,úszás stb)mert nekik az élvezetet ad,és a végén jó társaságba kerülnek.Más ott a légkör!

De mondom az megint más hogy letusol és más hogy megvizsgáltatja magát,a felnőtt sem fogja az intim részét még a haverja előtt sem megvizsgáltatni!

Szerinted hány nő terpesztene be még ha kacsát el is hagynák a barátnője előtt hogy hé néz ide?Egy sem,még az sem aki sportból él!Nő zuhanyzásnál meg ne is látja a másik nő nemi szervét igazán,ha csak nem óriási szemérem ajkai vannak:-)

Férfiaknál úgyan így van,ha a heréket el kezdik áttapogatni,fogdosni,nyomkodni,a péniszt húzkodni én úgy gondolom ott nincs az orvoson kívül másnak helye!!!

Más hogy a zuhany alatt megmosakszol és más az ha az nemi szerved meg akarják vizsgálni,kissé természetellenes helyzetbe hozni,mert nyomkodni,fogdosni,végig tapintani!

Mondom kettőt ne keverjük össze!!!

2014. okt. 31. 18:23
 45/100 anonim ***** válasza:
79%

A nem egyformák az emberek ezzel egy gond van hogy bizony sokan felnőttként sem tudják elfogadni ezt és ha valaki eltér kicsit a többitől akkor gúnyolodnak rajta.

Most jött egy igen alacsony,vézna fiú,azt hittem én is hogy a középsulit most fejezte be,de kiderült 30 éves,de valóban ha nem tudnám kisgyereknek hinném a munkahelyemre,hát mindjárt mustrálták.Igazi férfi!Gizda!Nézd el sem bírja a békát!Igazi jó indulat,pedig lehet ha megismernék akkor kiderülne hogy jó fej.

A munkahellyel meg a kinövéssel,a gátlások terén is az a baj,ha a munkahelyi zuhanyzást vesszük alapul mindig csak ugyan az a pár ember megy el,egy csomóan soha!

Férfiak jobban elmennek zuhanyozni,de nők van hogy egyáltalán nem!

2014. okt. 31. 18:27
 46/100 anonim ***** válasza:
59%

Sztem abban van igazad h bizony gond az van.

Viszont ez alapján kapásból egyszerű lenne szelektálni a komolyabb pszichés szűrésre szorulók körét. Akiknek ez ilyen lelki törést okot, és utána nem alszik egy évig, na az már egy igen nyomós indok az alapos pszichés felmérésre.

2014. okt. 31. 20:28
 47/100 anonim ***** válasza:
52%

"Iskolában nem mindenki haver,ebben tévedsz óriásit! "

értem én oké, de és ha nem haver, hanem speciel az ellensége, akkor most ennek mi köze az orvosi vizsgálathoz vagy ahhoz, hogy netán ugyan azon nemű társa meglátja a kukacát? hát eskü nagyon nem értem én a dolgokat. mert az ellenségnek talán egészen más kukaca van amit ki kell csúfolni és piszkálni miatta? vagy most ez hogy jön ide?

De akkor ezen az elven, tesi és edzés után se tusolhatnak együtt, hiszen ott se mindenki a legjobb haver és ott is a végén még az ellenség meglátja neki ... nem? szal hol az összefüggés?

2014. nov. 1. 09:00
 48/100 anonim ***** válasza:
53%

Senki nem írt itt depiről csak te kedves 47%-os.

Zuhanyzás és orvosi nemi szerv vizsgálat két külön dolog!!!!

A felnőtt ember sem fogja a kollega előtt megvizsgáltatni magát intim terület esetén!!!!

Itt veled van a bibi!!!

Mondom sok suliba sem elég torna terem,sem tanterem,sem zuhanyzó nincs.Hol zuhanyoznának már?Ahol meg van ott meg időt sem adnak rá.

Ezt is meg kellene előbb oldani.

Aztán meg már civilizációba élünk,nem a sötét középkorban,vagy valami nomád társadalomba,van orvosi szoba,vagy olyan szoba amit szabaddá lehet tenni,tehát meg lehet oldani a vizsgálatot is civilizáltan,egyszerre az orvos csak egy emberkét tud megvizsgálni,tehát nincs szükség közönségre.

2014. nov. 11. 16:54
 49/100 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező !!!

Na mi a helyzet?

Mesélj mire jutottál?

2014. nov. 11. 16:55
 50/100 A kérdező kommentje:

Olyanok voltunk mint a birkák. Évfolyam minden fiúját behívták,és boxerre kellett vetkőzni. Megvizsgáltak mindenkit(alapvizsgálatok).

Majd ezek után mondták hogy álljunk torna sorba,és vegyük le a boxert is,álljunk terpeszbe,és húzzuk hátra a bőrt,emeljük fel a heréket. Majd fel kellett állítanunk és addig húzogatta mindenkinek a doki,egyenkét hogy a másik 30látta,amíg nem folyt sperma! Ezt nem akartam!

2015. jan. 26. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!