Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskola 6. évfolymán...

Általános iskola 6. évfolymán komolyan lehet meztelen kuki vizsgálat?

Figyelt kérdés
És ha igen,egy ilyen vizsgálaton mit csinálnak?? Mert olvastam olyat hogy fel is állíttatták a kukit és utána merev állapotban nem a gyerek hanem az orvos felhúzta,sőt a kuki tövéig húzta. Majd ezek után a többi vizsgálat is meztelen történt.

2014. okt. 14. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
24%
Biztos kamu kérdés, de egyébként meg ilyet meg nem csinálnak. Egy 6.-osnak még fel se áll :D
2014. okt. 14. 17:02
 2/100 A kérdező kommentje:
Nem kamu.
2014. okt. 14. 17:06
 3/100 anonim ***** válasza:
43%

Képzeld fiú osztály voltunk,30 an .Az vizsgálat az osztályteremben volt,és mindenki meztelenre vetkőzött .

Felállítani nem kellett ,de mindenki saját maga húzta hátra .A heréket viszont megtapogatta .Senkinek sem harapták le .A levetkőzés is természetesnek tűnt.Igaz ide nem jártak "mama kevencek ".

Ezt a kérdést is anyuka írhatta ki,aki most azon izgúl,meglátják fiacskája pö**ikéjét .

2014. okt. 14. 17:08
 4/100 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert elég volt nekem oviban hogy egyszercsak gatya le,lefognak és felhúzták a fitymát. Meg töviről hegyire át tapogatták a golyókat. Mindezt 4ember jelenlétében(társak).
2014. okt. 14. 17:10
 5/100 anonim ***** válasza:
87%

Ez szerintem nagyon nagy ostobaság.

7. év vége felé (vagy 8.-ban?már nem emlékszem pontosan) valóban csinálnak egy vizsgálatot, de nem teljesen pucérra vetkőztetnek, és nem is fognak kelégíteni, meg húzgálni a fitymádat.Alsógatyába felfekszel az ágyra, és a doki megnézi milyen állapotban van (talán 1-2x meg meg tapogatja),kiszűri az esetleges betegségeket.

6/100 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy csinálnak here és fitymavizsgálatot, de szerintem nem kell teljesen levetkőzni és nem állítgatnak fel semmit, ez már egy városi legenda. :-)
 7/100 A kérdező kommentje:
De nálunk az orvos egy birka,és nincs ahoz kedvem hogy vadidegen húzogassa a fitymámat,mások előtt mert nincs paraván.
2014. okt. 14. 17:13
 8/100 anonim ***** válasza:
19%
Aki nem tudja a perverz iskolaorvost análisan abuzálni, azt iskolára alkalmatlannak nyilvánítják!
2014. okt. 14. 17:14
 9/100 anonim ***** válasza:
43%

Az iskola orvos csak a kötelességét végzi . A tüdőszürés sem nagykabátban történik,ott miért nem reklamálsz.

Miért akartok az orvos munkájába beleszólni .Örülj hogy ez még ingyenes,és ne háborogj .

2014. okt. 14. 17:21
 10/100 A kérdező kommentje:
De az nem lenne elég ha csak bekukkant a gatyába hogy a here oké-e?? Mondjuk azt se értem mert suli előtt már megnézték. Végképp,minek kell a fitymát hátrahúznia??
2014. okt. 14. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!