Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Metéltek, nektek mennyire...

Metéltek, nektek mennyire érzékeny a makkotok súrlódás esetén?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 06:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Amerikâban is csak 60%-a metélt a lakossâgnak ês sokan ma mâr nem is metêltetik a babàkat,sőt tűntetês is volt a metêlês ellen màr anyukàk részéről,jogosan,hiszen egészséges babàkat fàjdalomnak kitenni durva.Hol a szeretett ott aki babât képes fàjdalomnak 4-6 hétnyi sebesedésnek kitenni és kellemetlenségnek.A vilàg 70%-a nem metélt ez magâért beszél.Amúgy a tv-ben mutattak metélt férfit akinek(tkm-es volt)akinek szintén komoly gondjai voltak,neki is érzékenysêg és szârazsâg a makknâl.Nem vagyunk egyformâk.
2014. dec. 23. 20:04
 22/23 anonim ***** válasza:
69%
Tudja fene. Én gyakran vagyok az USA-ban, de metéletlen amerikait még nem láttam, sőt, kifejezetten be is szólnak neki, ha netán mégis az, és a lányok meg nem hajlandók ismerkedni se vele, mert egyszerűen nem értik a helyzetet, hogy mégis mi van meg minek az oda. Ugye 99%-ban metéltet látnak, aztán ha bele futnak egy metéletlenbe, akkor nagyon hulyén tudnak nézni, és sok jövőt nem jósolok a kapcsolatnak. Persze olyat is ismerek, aki pont a bnője unszolására csináltatta meg, és pont ezért voltam én is azon az állásponton, hogy akkor nem egyszerűbb átesni rajta csecsemőként, amikor még csak egy is rutin nyissz, és nem jár sok hetes gyógyulási idővel?
2015. jan. 3. 07:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Én felnőtt korban, saját döntés alapján csináltattam meg (3 éve) és #5-ös véleményével ellentétben bizony sokkal jobb lett az élvezet :)

Vele ellentétben nekem mindkét állapotról van tapasztalatom.

2016. jún. 5. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!