Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Metéltek, nektek mennyire...

Metéltek, nektek mennyire érzékeny a makkotok súrlódás esetén?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 06:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen, sajna ritka problémám van. Teljes metélés volt. Nem igazán létezik erre megoldás, és nem tudom mennyyire segít majd a gumi és síkosító... Egyetlen megoldás valami bonyolult műtét lenne, amivel csinálnak vallamit az idegekkel. :(
2014. aug. 4. 15:05
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

hát én még nem hallottam olyanról .... igaz, ilyen problémáról se, amit írsz. az rendben h az elején érzékenyebb, na de 10 év után? hát nemtom, ez fura tényleg. volt nekem nem egy haverom, akit metéltek és rá két hónapra már az uszodavíz se csípte nekik, szal nem értem, neked miért ennyire érzékeny vagyis miért nem szokja meg az új helyzetet a makkod.

és akkor az is fáj, ha csak simán boxer van rajtad és mész?

2014. aug. 6. 12:04
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem. a mindennapibéletben semmi bajom nincs vele. De ha finoman végighúzom rajta az ujjam, fáj, szúr...

Nem olyan mint az első heekben.. ittt valami nás lesz a háttérben. De hogy mi a f..., nem tudom

2014. aug. 6. 23:24
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
hát erről én is hallottam hogy valakiknek érzékennyé válik a makkjuk,fáj ha hozzáérnek.Ezért sem támogatom az ész nélküli vagdosást,mert sokszor másképp is lehet orvosolni a szükületet.
2014. aug. 10. 20:26
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
nos, ez úgy van, hogy egy minimális szűkület esetén valóban lehet kísérletezni, ám ez is ritkán válik be. Kicsit is nagyobb fokú szűkületnél viszont sajnos vagy nem sajnos nincs más biztos megoldás. Igen, tudom, Z-plasztika és társai, de eddig ezekről csak azt érintett mesélték fiúk, hogy na nem, akkor inkább körülmetélés. Meg hát valljuk meg, előfordul pár ilyen rejtélyes eset, mint most a kérdező is, de azért a legtöbben nem hogy nem panaszkodnak, hanem élvezik a metéltség előnyeit.
2014. aug. 11. 09:33
 16/23 anonim ***** válasza:
31%

Ezért nem szabad mindenkit ész nélkül metélni,pedig sok esetben kisebb műtéttel és meg lehetett volna oldani a fitymaszűkületet,de az orvosok nem adnak kellő felvilágosítást a betegnek,ha a beteg meg nem megy utána,nézegethet majd.

Én is hallottam hogy van akinek érzékeny marad a makkja,vagy foltosodik,kérgesedik,van hogy a sexhez,a maszturbáláshoz is segédlethez van szüksége,sikosítóra.

Nem igaz hogy minden szép és jó lesz mindenki esetében.

2014. aug. 24. 17:11
 17/23 A kérdező kommentje:
remélem megoldás lesz majd a síkosító
2014. aug. 24. 19:14
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
Az 5 válasza szin igaz,a lepontozás ellenére is .
2014. dec. 21. 21:55
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
Az 5-ös hozzászólót elolvastam és én is igazat adok neki.:-)Nem hiába nőtt az oda.
2014. dec. 22. 16:13
 20/23 anonim ***** válasza:

de akkor az a kérdésem, hogy ez miért ennyire egyénfüggő? másnak nincs ott 50 idegvégződés? vagy pl amerikai fiút nem láttam még metéletlenül, ugye ott kifejezetten nem értik, mi a frász van, ha vki nincs metélve, na de nekik akkor miért nem jelent ez gondot?

Vagy abban lehet a magyarázat h ott már csecsemőként lecsípik nekik és így kamaszkorra pl fel se merülnek ilyen problémák?

2014. dec. 23. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!