Metéltek, nektek mennyire érzékeny a makkotok súrlódás esetén?
hát én még nem hallottam olyanról .... igaz, ilyen problémáról se, amit írsz. az rendben h az elején érzékenyebb, na de 10 év után? hát nemtom, ez fura tényleg. volt nekem nem egy haverom, akit metéltek és rá két hónapra már az uszodavíz se csípte nekik, szal nem értem, neked miért ennyire érzékeny vagyis miért nem szokja meg az új helyzetet a makkod.
és akkor az is fáj, ha csak simán boxer van rajtad és mész?
Nem. a mindennapibéletben semmi bajom nincs vele. De ha finoman végighúzom rajta az ujjam, fáj, szúr...
Nem olyan mint az első heekben.. ittt valami nás lesz a háttérben. De hogy mi a f..., nem tudom
Ezért nem szabad mindenkit ész nélkül metélni,pedig sok esetben kisebb műtéttel és meg lehetett volna oldani a fitymaszűkületet,de az orvosok nem adnak kellő felvilágosítást a betegnek,ha a beteg meg nem megy utána,nézegethet majd.
Én is hallottam hogy van akinek érzékeny marad a makkja,vagy foltosodik,kérgesedik,van hogy a sexhez,a maszturbáláshoz is segédlethez van szüksége,sikosítóra.
Nem igaz hogy minden szép és jó lesz mindenki esetében.
de akkor az a kérdésem, hogy ez miért ennyire egyénfüggő? másnak nincs ott 50 idegvégződés? vagy pl amerikai fiút nem láttam még metéletlenül, ugye ott kifejezetten nem értik, mi a frász van, ha vki nincs metélve, na de nekik akkor miért nem jelent ez gondot?
Vagy abban lehet a magyarázat h ott már csecsemőként lecsípik nekik és így kamaszkorra pl fel se merülnek ilyen problémák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!