Szombattól keddig hasmenésem volt. A sok wc papíros törléstől fájt végbél nyílásom. Most is fáj, és van a nyílás szélén egy hólyagszerű érzékeny izé. A sok fosás és törléstől aranyerrm lenne? 16F
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 15:32
1/6 anonim válasza:
Igen, lehetséges. A sok hasmenéstől és az ezzel járó erőlködéstől van.
2/6 szamo77db válasza:
Minden székelés után alaposan tisztálkodj meg, langyos, szappanos vízzel mosd meg, töröld finoman szárazra. Utána akár egyszerű babakrémmel is bekenheted, de adnak a patikában recept nélkül is több féle kenőcsöt aranyér ellen, azt vegyél és használd. Ha nem javul, el kell menni a proktológiára, ott megnézik és írnak fel olyan készítményt, amitől rendbe jössz!
3/6 anonim válasza:
A kemény széklettől szokott aranyér létre jönni .
A hasmenésben lévő anyagok viszont felmarhatják a végbelet,nem is beszélve arról mikor epe távozik el .
Én ilyen esetekre a Neogranormont használom.Már egy nap után is nagyon eredményes .
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval elég a krém? Én meg már itt fostam, hogy mehetek dokihoz aki majd turkál bennem, meg majd felvágnak, és kiveszik a hólyagot belőlem.
Köszi a megynugtató válaszokat, holnap beszerzek egy ilyen krémet!
2014. júl. 17. 18:31
5/6 szamo77db válasza:
Nem kell félni, azért nem azzal kezdik, hogy feldarabolják az embert. Volt részem benne, benyúlnak, megtapintják, de elsőre ennyi. Kaptam kenőcsöt és kúpot, ezeket egy egész nyáron át használtam és az augusztus végi kontrollra a probléma rendeződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!