Kemény volt a székletem és most nagyon fáj. Többi lent (? )
Hát sokféle gyógymód van rá de mindenkinek más válik be.Reparon kúp/krém,Detralex tabletta....
De mennyi idős vagy?
99%-ban biztos vagyok benne,hogy aranyér.Én januárban voltam rá műtve de ne ijedj meg nem mindenkinek csak így lehet elmúlasztani.
Krémekkel lehet kezelni de mivel ennyire fiatal vagy nem ajánlom a kísérletezést.Remélem anyud fog neked ebben segítségedre lenni és mindenképpen szólj neki erről.Nem szabad elhanyagolni.
Igen könnyebben elmúlik ha időben elkezded kezelni és nincs elhanyagolva.
Nem szabad erőlködni(wc-n)meg kell mosni nagywc után mindig,kenni kell naponta többször,sok sok vizet kell inni,rostosan enni....és hamar elmúlik.Figyelni kell,hogy ne legyen székrekedésed semmiképp mert akkor viszont kijön.De el kell keserítselek ha egyszer kijött onnantól kezdve bármikor kijöhet akár akkor is ha hidegebbre ülsz.Szóval elég sok mindenre kell figyelni hogy ne legyen nagyobb.Rendesen kevés az esély hogy elmúljon,max kicsit visszahúzódik és panaszmentes leszel ha mindenre figyelsz rendesen mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!