Az normális ha a makkom nagyon érzékeny?
Az a baj ha hátrahúzva tartom a fitymámat sokáig akkor olyan felfázós érzésem lesz. (Tudjátok amikor úgy érzed, hogy pisilned kell de mégse.) Meg ha sokáig úgy tartom akkor amikor vissza akarom húzni a fitymámat akkor nagyon hozzá ragad és az szintén fáj.
De azért megpróbálom mind a kettőtök tanácsát.
Pár helyre már leírtam, leírom ide is (és itt helye is van): Fürdéskor nem csak lögybölni kell a vizet a makkodra, hanem kézzel, vagy szivaccsal lecsutakolni és utánna szárazra törölni!
Eleinte én is ordítottam a pici rózsaszín makkom érzékenysége miatt, de törölközőbe üvöltve meg tudtam csinálni. Aztán persze fokozatosan jobb és jobb lett. ma már úgy maszturbálok, hogy csak a makkot dörzsölöma markommal (sokkal nagyobb élvezet, spricc, baromi jó) és ha kell a fedetlen makkom alsógatya nélkül kibírja a farmernadrág súrlódását is. DE nem érzéketlen!
Az egyes válaszát felejtsed el .Aztán olvashatod a jókat.
Majd a feletted eljáró idő oldja meg ezt igazán .Szinte mindenki igy kezdi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!