Metéltek, nektek mennyire érzékeny a makkotok súrlódás esetén?
A mindennapi életben nem zavar. De egy enyhe dörzsölés már fáj. Még nem szexeltem, és attól félek nem is fogok tudni így.
Neked a szex milyen?
Kedves kérdező az orvos tudomány szerint a makk felszinén pontosan 50 érző idegvégződés található.Ezek a gatya surlódástól szép lassan,orvosi szóhasználattal írva ,elsorvadnak.Kinek mennyi idő alatt ,ebben nagy a szórás .
Mivel a fityma elvesztésével több millió,és makkon lévő
érző idegek is elvesztek,ezért van hogy tovább tart az út az elélvezésig.Akkora fokú élvezetet mint a fitymások,viszont sosem éltek meg .
Ha jól sejtem már tettél fel kérdést ezzel kapcsolatban. Most is csak azt tudom mondani, hogy a makkja minden fiúnak érzékeny! A nem körülmetélt fiúknak sem kellemes, ha szárazon dörzsölik a makkjukat!
Ha nem szárazon dörzsölöd, akkor nincs gond, igaz? Amikor oda kerül a sor, a lány sem lesz száraz (szerencsés esetben) és síkosítót is használhatsz!
A gond az, hogy AKOOR IS
Ha tusolás közben végihúzom az ujjam rajta, akkor is ugyanolyan. EZ A BAJ!
nézd, akkor itt vmi nem okés. dehogy lesz ilyen az életed! fel a fejjel, és a metéltek pont azért szokták tovább bírni, és aztán hatalmasabbat élvezni, mert ugye nem sülnek el már 2 perc alatt a kicsit érzéketlenebb makk miatt.
viszont az nagyon nincs rendben h neked 10 év után is ilyen gondjaid vannak, azaz sztem keress meg egy jobb dokit ezzel a problémával! és milyen metélés volt? teljes? részleges? van mozgó bőr vagy egyáltalán nincs és feszes az egész? sok metélt fiút ismerek, de ilyennel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!