Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Annyira érzékeny a makkom,...

Annyira érzékeny a makkom, hogy szexnél egy idő után már nem kellemes, hanem inkább már fájó és lelankadok. Velet volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Kézzel abszolút nemtudok hozzáérni a makkomhoz, fitymán keresztül pedig ugye nem fáj. Szex közben egy idő után nem jó, hanem rossz érzés és ezért rendszeresen lelankadok. Volt már valakivel ilyen? Mivel lehetne ezt kezelni? Régen canesten krémmel kentem, attól picit jobb volt, de nem az igazi. Lehet, hogy valami antibiotikumos kenőccsel kellene?
2014. jún. 21. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod te, hogy mire való a Canesten és az antibiotikum?

Azzal, hogy gondolkodás nélkül minden hülyeséget rákensz, ahelyett, hogy orvoshoz mennél, csak magadnak ártasz.

2014. jún. 21. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors és bíztató válaszodat :) Canestent egy urológus írt fel nekem még anno és kb 2 hét után volt egy picike javulást. Az antibiotikumra csak én gondoltam, mert gondoltam erősebb hatású. Nyilván valami gyulladás lehet az oka.
2014. jún. 21. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Canesten = gombaölésre használatos

Antibiotikumok = baktériumölésre valók

Nem a makk érzékenységének csökkentésére.

Ha nincs fent leírt problémád, ne használj magadon ilyesmit, mert csak ártasz vele.

A makk amúgy meg természeténél fogva érzékeny, nem kell ahhoz gyulladás meg semmi ilyesmi – ugyanúgy, ahogy a szemhéjad belső oldala is érzékeny nyálkahártyás felület, ez is. Az érzékenységét azzal lehet csökkenteni, hogy ha többet érintkezel vele, pl. amikor megmosod nem csak lögybölöd vízzel hanem picit megdörzsölöd, stb.

2014. jún. 22. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. jún. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!