Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Milyen alsógatyát...

Fiúk! Milyen alsógatyát szerettek hordani, feszülős boxert, vagy lazát?

Figyelt kérdés

miért szeretitek azt a fajtát hordani amit hordtok?

kort is légyszi:)

2014. júl. 8. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindenki saját sorsának ,és egészségének a kovácsa .
2014. júl. 8. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
boxert,tapadosat,de olyat hordok ami kényelmes,nem szorít,viszont csúszkálás nélkül minden a helyén van,semmi nem lóg ki.
2014. júl. 8. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
a feszülőssel nincs semmi baj,ha az kényelmes és nem arról van szó hogy méretekkel kisebb,meg odaszorít mindent amit nem kellene.Feszülős is lehet kényemles és egészséges.Régebben meg fecskét hordtak,na abból sem logot ki a cuccos.
2014. júl. 8. 20:40
 14/15 anonim válasza:
Én csak FreeGun boxereket veszek persze van is àra mert darabja 4000 ft némelyiknek de akármikor felállt nem éreztem higy szorít és rendesen tartott kényelmes feszűlős és a baràtnőm odavan ezekért a boxerekért :)
2014. júl. 9. 01:20
 15/15 anonim válasza:
A fecske rosszabb mert mikor a suliba vagyok napi30szor gatyáznak meg sajnos egyszer egy barátom adott kölcsön 1napra boxer hogy probáljam ki és azzal semmit se èreztem dr sajna csak fecském van :( ha valaki tud küldjön nekem egy boxet a fecske szar elég ha ovárra hozzátok 06705282844
2015. jan. 3. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!