Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Igaz, hogy a feszülős boxer...

Igaz, hogy a feszülős boxer alsó impotenciát okozhat idősebb korra, a vérkeringés nehezebbé tétele miatt?

Figyelt kérdés
Lehetőleg valami tudományos alapon álló választ írjatok, ne azt, hogy: "Én 20 éve ilyet hordok és még mindig feláll"
2013. szept. 1. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
igen igaz mivel golyoidnak sincs szabad hoszabalyozasa ami alabol karos h nem tudjak megfelelo hofokot haszalni illetve veraram is lasabb
2013. szept. 1. 17:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor milyen stílusú alsónemű az ajánlott? A fecske szintén feszülősebb, vagy az jobb?
2013. szept. 1. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Rosszul tudod ,és az 1 válaszoló is .Nem az impotenciát hanem a megtermékenyitő képességre van nagy befolyással .

Ettől még fel állhat,csak a spermáid lehetnek életképtelenek .Ez pedig nagy különbség .A többit az 1 es

is jól írta .

2013. szept. 1. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Semmilyen feszülős nem jó,ami a testhez szoritja a heréket.

A laza boxer a jó .

3 voltam .

2013. szept. 1. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én, amikor az urológusokat kérdeztem, azt mondták, hogy két dolog jó: a semmi, vagy a sportalsó.

Mivel a laza alsók, amikben kb szabadon mozoghat a here, elvileg jó, amíg az ember csak abban van és nem csinál semmit, amíg nem vesz föl az ember egy szűkebb farmert.

Az viszont elirányítja a heréket, fiatal férfiak esetében ezek miatt alakulhat ki herecsavarodás, ami nem kellemes.

Én magam is meglepődtem, hogy urológus sportalsót ajánl, de így volt. Éjszakára meg egyáltalán semmit nem szabad hordani szerintük, ebben azért van is valami....

2013. szept. 1. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Így igaz,a laza alsókhoz lazább nadrág is dukál .Éjszakára még még lazább.Az sem jó ha semmi nincs rajtunk ,mert egy

éjszakai "baleset" során nem kell otthagyni az ágyneműn a

nyomokat.

Here csavarodásnál meg nem a here fordul meg saját tengelye körül,hanem az ondó vezeték .A herékhez tartozik ér is,vele együtt csavarodik,ezáltal a vér ellátás is megszűnik .Na ezért kell mihamarabb orvoshoz jutni,legkésőbb 6 órán belül .

2013. szept. 2. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!