Fiúk! Milyen alsógatyát szerettek hordani, feszülős boxert, vagy lazát?
miért szeretitek azt a fajtát hordani amit hordtok?
kort is légyszi:)
van mindkettő, egyiket sem szeretem jobban mint a másikat..
14f
Mint meglett férfi írom a választ.Divatosat akarsz,vagy azt ami nem káros az egészségedre .Dönts el ,mi a fontosabb számodra .Ebben segít egy kis anatómiai ismeret .
Miért is vannak a tökeid testen kívűl? Na nem azért,hogy kérkedj velük,arra ott a pö**öd.Igaz ezzel meg azok kérkednek akiknek nagy van .Persze aki olvassa az előbb említettet ,az ezzel sem .Magam részéről a divatosat is választhatnám,de a lazát választottam.
A laza gatyának nincs értelme.Nem lehet túl jó érzés ha pl. futás közben a farkam csapkodja a hasam, a combom,Annál az is jobb ha nincs rajtam semmi.Egyéb helyzetekben is jobb,ha nem tud belőle kiszabadulni,mert az nem túl kényelmes.
Éppen az lenne a lényege hogy ne tudjon benne mozogni,és megtartsa. :)
Ez olyan mintha egy nő laza melltartót hordana,amiben ide-oda himbálózik a melle,annak is kb ennyi értelme van.
Szóval csak a feszülős.
Bocs 3 as,5 ös,de meg néztem a kategória toplistáján mennyire is adsz jó válaszokat. Azaz az olvasok is mennyire jónak vélik amit írsz.Nem szeretnélek elkeseríteni,de az első ezerben nem említik a nevedet .
Ez ugye magáért beszél . Több ezer névből ez nem is olyan rossz arány .D
Az őszinteség fáj! Írj csak a vallás kategóriába ;) és meglátod,ha őszinte vagy mindenki lepontoz,tökmindegy hogy igazad van,vagy nincs.
Egyébként meg tudtok olvasni? Elolvastátok a kérdést,vagy csak a válaszomba muszáj belekötnötök,ami egy szubjektív vélemény.
Ne vitazzatok ezen csak egy kérdés volt.
Am en is feszülöset hordok, lehet hogy nem túl egészséges de nekem az kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!