Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Milyen alsógatyát...

Fiúk! Milyen alsógatyát szerettek hordani, feszülős boxert, vagy lazát?

Figyelt kérdés

miért szeretitek azt a fajtát hordani amit hordtok?

kort is légyszi:)

2014. júl. 8. 13:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

van mindkettő, egyiket sem szeretem jobban mint a másikat..

14f

2014. júl. 8. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:

Mint meglett férfi írom a választ.Divatosat akarsz,vagy azt ami nem káros az egészségedre .Dönts el ,mi a fontosabb számodra .Ebben segít egy kis anatómiai ismeret .

Miért is vannak a tökeid testen kívűl? Na nem azért,hogy kérkedj velük,arra ott a pö**öd.Igaz ezzel meg azok kérkednek akiknek nagy van .Persze aki olvassa az előbb említettet ,az ezzel sem .Magam részéről a divatosat is választhatnám,de a lazát választottam.

2014. júl. 8. 13:47
 3/15 anonim ***** válasza:

A laza gatyának nincs értelme.Nem lehet túl jó érzés ha pl. futás közben a farkam csapkodja a hasam, a combom,Annál az is jobb ha nincs rajtam semmi.Egyéb helyzetekben is jobb,ha nem tud belőle kiszabadulni,mert az nem túl kényelmes.

Éppen az lenne a lényege hogy ne tudjon benne mozogni,és megtartsa. :)

Ez olyan mintha egy nő laza melltartót hordana,amiben ide-oda himbálózik a melle,annak is kb ennyi értelme van.

Szóval csak a feszülős.

2014. júl. 8. 13:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Bocs 3 as,ez gondolom csak a saját véleményed,minden erre vonatkozó szak írodalom elolvasása nélkül .Ne akard már megcáfolni azt a viseletet amit őseink is már nagyon régóta viseltek,és nem minden ok nélkül.Ilyenek korcsositják el a nemzetet fiait,akik így gondolkoznak .
2014. júl. 8. 14:22
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
4# Nekem a kényelem a fontos,és persze az egészség.A laza alsóban elég hamar úgy néznének ki a herék,mint egy 70 éves öregemberé,mivel a gravitáció miatt megnyúlik a bőr + baromi kényelmetlen úgy futni,hogy kileng minden irányba.Nem szorít,csak pont hogy megtartja,és így jó. Nem fogja megmondani sem a szakirodalom,sem a divat,se senki hogy milyen gatyát hordjak! Sőt, akár hiszed ,akár nem, még te sem szólhatsz bele. :)
2014. júl. 8. 14:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Bocs 3 as,5 ös,de meg néztem a kategória toplistáján mennyire is adsz jó válaszokat. Azaz az olvasok is mennyire jónak vélik amit írsz.Nem szeretnélek elkeseríteni,de az első ezerben nem említik a nevedet .

Ez ugye magáért beszél . Több ezer névből ez nem is olyan rossz arány .D

2014. júl. 8. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Az őszinteség fáj! Írj csak a vallás kategóriába ;) és meglátod,ha őszinte vagy mindenki lepontoz,tökmindegy hogy igazad van,vagy nincs.

Egyébként meg tudtok olvasni? Elolvastátok a kérdést,vagy csak a válaszomba muszáj belekötnötök,ami egy szubjektív vélemény.

2014. júl. 8. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor rakjátok hozzá a "szerintem" szót a válaszaimhoz,úgy talán nem szúrja a szemeteket.
2014. júl. 8. 14:55
 9/15 A kérdező kommentje:

Ne vitazzatok ezen csak egy kérdés volt.

Am en is feszülöset hordok, lehet hogy nem túl egészséges de nekem az kényelmes.

2014. júl. 8. 15:04
 10/15 anonim válasza:
Feszülőt! Van ami megtartja! Ha fel is áll!! ;) 14
2014. júl. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!