Én egy 13 éves fiú vagyok és nem hordok alsógatyát ez nem baj?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 17:09
1/18 anonim válasza:
Nem baj, csak a nadrágot kell gyakrabban mosni, amit viselsz, ahogy a fehérneműidet is kimosnád minden használat után.
2/18 anonim válasza:
Szabadság érzést ad? Egy farmer, egy szövetnadrág anyaga nem annyira bőrbarát, irritálhatja az intim részeidet, de ha nem zavar, akkor magánügyed, mit nem veszel a nadrág alá.
3/18 anonim válasza:
Állandó nélkülözéséről nem nagyon hallottam .Ez is egy öltözék db,és nem is véletlenül van .Ezt higéniai szempontból is illik hordani .
4/18 anonim válasza:
Pl suliban ha átkell öltözni, azt hogy oldod meg?
6/18 anonim válasza:
Dehogy baj!!!!Szabadon van a bred mindig log igy jo nagy lesz:-)
7/18 anonim válasza:
Ne haragudj 6 os,de nagyon ostoba választ írtál .Talán rajtad sincs gatya .
8/18 anonim válasza:
Pedig ajánlatos. Próbáld ki egyszer, hogy hordod 1-2 hétig ugyanazt az alsónadrágot. Szagolgasd meg időnként. Észre fogod venni, hogy minden higiéniai szabály és igyekezet ellenére pár nap után határozottan szaga van az alsóneműnek. Az utolsó vizeletcseppeket beissza a nadrág, az izzadtság szétkeni a farpofákon levő székletmaradványokat és az bizony belekenődik a nadrágba. Ha nem akarsz bűzleni, amit észrevesz majd a környezeted is, akkor hordasz alsónadrágot.
9/18 anonim válasza:
Kérdező fiú,a szülőd erre nem figyel oda ? Rád sosem kell gatyát mosni .
10/18 anonim válasza:
Az alsónadrág higiéniai kérdés. Hordj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!