Én egy 13 éves fiú vagyok és nem hordok alsógatyát ez nem baj?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 17:09
11/18 anonim válasza:
Hatoska vagyok heteske:-)es nincs!!!:-)
12/18 anonim válasza:
11 es,most már egyátalán nem is lepődök meg a válaszodon.
Egy szinten vagy a 13 évessel .Inkább olvasgasd az erre vonatkozó nagyon jó válaszokat.Sokat tanulhatsz belőle .
Talán téged is sikerül meggyőzni az alsógatya használatáról .Nem sértegetésnek szántam,ha arra gondoltál .
13/18 anonim válasza:
;^)megfogadom a tanacsodat mindenképpen;^)
14/18 anonim válasza:
Nem azért,de 13 as vagy válaszíróknál .D
15/18 anonim válasza:
Amíg be nem csíped a töködet a farmernadrág cipzárjával, addig nem nagy baj, de a nadrágokat tényleg sokkal gyakrabban kell mosni és váltogatni. Az emberi történelem nagyobbik részében sem férfiak, sem nők nem hordtak ilyen alsóneműket. De nem is volt olyan higiéniai igényesség, mint a mai Európában.
16/18 anonim válasza:
jobb lenne ha hordanál,a higénia miatt is,meg a nadrágok anyag sem kellemes,puha érzés,plusz adódhatnak olyan helyeztek amikor meg kell a nadrágtól szabadulni és abból lehetnek kellemetlenségek,megbámulás,pl orvosi vizsgálat ahol alsóra kell vetkőzni,tesiórán átöltözés ott is elég furcsán néznének,egy rövid gatyából simán kilóg a lompos és még sorolhatnám a többit.Aztán meg ott van hogy néha egy egy pisi csepp kicsöpög vizelés után akkor az mind a gatyára kerül,lehet néha magömlés is,akkor az is ott marad.A gatyát meg minnél többször mosod kopik.Nem túlhigénikus
17/18 anonim válasza:
Ja ez is igaz,nem lehet teljesen feneket sem úgy törölni ha csak nem nedves kendővel csinálod hogy ne maradjon egy kis kaki ott.Nem higénikus.Mindnekinek vannak testnedvei és nem jó egész nap ilyen gatyába lenni.
18/18 anonim válasza:
12-16 éves meleg fiúk irjanak! Nem társkeresés! Ha tesiórára átöltöztök akkor nem gáz? Azért a többieken boxer/fecske van te meg ott vagy meztelenül az azèrt kínos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!