Gáz ha 13 évesen még mintás alsógatyát (fecske) hordok?
Figyelt kérdés
ilyen autós,macis,biciklis,repülős, meg mindenféle mintása hordok2009. aug. 19. 11:10
1/25 anonim válasza:
Nem, az én 16 éves osztálytársaimnak is néha "kivillan" a nadrágból egy mintás gatya.. De végülis a pöttyös az igazi :P
2/25 A kérdező kommentje:
jah zat lefelejtettem leírni ,fiú vok
2009. aug. 19. 11:22
3/25 anonim válasza:
szerintem gondoltuk, hogy fiú vagy, lányok nem hordanak fecskét...amúgy nem ciki, miért lenne az, nem vagy még olyan nagyfiú
4/25 anonim válasza:
Már most miért lenne gáz? Ha akarsz, akkor negyvenévesen is hordhatsz kisautós alsógatyát. Öltözőben kiröhögött valaki? Na és? Emelkedj felül az ilyen hülyeségeken. Szerintem kifejezetten menő lehet ilyen jópofa mintás gatyában flangálni, most én is kedvet kaptam hozzá, legközelebb csak ilyet veszek. ;) 27/F
5/25 anonim válasza:
Egy ismerősöm 30 felett is hord mindenféle mintás boxer gatyákat. Azt mondja a csajok kedvence eddig a tűzoltós volt. Nekem is van egy mintás különleges alkalmakra. A mintás boxerek nem ciki, hanem menők. A fecske már kevésbé jönne be, de Te tudod. ;)
6/25 anonim válasza:
a nagyapám 64 körül van neki meg olyan van amin az egerek szexelnek na az nagyon poénos de amugy tök jok sz ilyenek:D
7/25 anonim válasza:
Semmi baj vele,én 22 évesen is azt hordok:P
8/25 A kérdező kommentje:
de én nem boxert,hanem fecskében hordok mintásat,jah és néha cikiznek érte a suliban,de nem mindig
2009. aug. 22. 09:53
9/25 anonim válasza:
Tesómnak olyan van, hogy ilyen kis sperma figurák vannak rajta. Nagyon jól néz ki:D Bár mondjuk eddig nem láttam rajta hogy milyen minta, messziről szivecskének véltem, csak multkor teregettem és láttam hogy az nem szívecske:D
10/25 anonim válasza:
Szerintem ne fecskét hord, mert az senkinek sem jön be. Ha mintásat akarsz hordani, akor boxerbe hord, az sokkal pasisabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!