Az káros ha feszülös boxert hordok napközben, és este is feszülősben alszok?
Ez károsítja a péniszemet vagy a hereimet?
17f
A farkad nem, csak azt mondják, hogy a golyódat nyomhatja, és mellesleg mindig közel van a testdhez a golyód, és ne mtud szabadon vándorolni, vagyis a hőmérsékletet ne mtudja szabályozni a herén belül, ami károsíthatja a golyód.
Valami ilyesmit hallottam, meg ha nagyon feszülőset hordasz akkor fájhat a golyód is tőle.. de mondom csak akkor ha nagyon feszül.
Gáz akkor van ha olyan farmert vagy gatyát veszel fel, ami szintén ott szűk.
Már előző válaszokban is olvashattad nem egészséges ez.
Ez nem alkalom szerű használatra vonatkozik,hisz vannak olyanok mikor egy passzosat kell felvenni .Sokan csak legyintenek rá,majd mikor tudód nemzésre kerül sor,csodálkoznak hogy nem jön össze.A vizsgálatkor alig találnak egészséges spermiumokat,csak elhaltakat ,sérülteket.Az egészséges spermiumok termeléséhez,életben tartásához elengedetlen az ehhez való környezet bíztositása .A testünk hőfokánál 2 fokkal kevesebb kell nekik.Hát ezért vannak kint a zacsiban .A zacsi felelős azért is hogy a lehető legideálisabb hőfokon legyenek .
Ha ezt a lehetőséget a szoros gatyákkal,nadrágokkal akadályozzuk,jöhetnek a bajok is .Ez mellet még könnyebben alakul ki gombás fertőzés is ,mert a zacsi tele van izzadás miriggyel,és a nedves bőr a legjobb táptalaja a gombáknak .
utód*. Én még bővebb voltam,talán nem baj .
Előző .
ne aludj feszülősben. otthon se. legyenek szegény heréid legalább otthon szabadon
a herék szeretnek lógni az a természetes létformájuk, nem beszoritva vmilyen szűk helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!