A testre simuló feszülős boxer káros?
én feszülős boxert hordok, a ami teljesen ráfeszül a cuccosra, ez káros?
17/F
Azt mondják, hogy a magas hőmérséklet károsan hat a herék működésére (ezért helyezkednek el a herékben a testen kívül).
Így sokak szerint az az egészségesebb, ha bő alsónadrágot hord az ember.
De vannak kutatások, amik szerint a szűkebb nadrág csak olyan kis eltérést okoz a here hőmérsékletét tekintve, ami még nem káros.
Szóval ezt elég nehéz eldönteni. Én bő alsógatyát hordok, de csak azért mert ezt tartom kényelmesnek.
Ha jól érzed benne magad és nem szorít, szerintem mindkettő okés.
A feszülős boxerek alkalmi használatra valók .A több 100
évvel ezelőtt élő férfiak is laza gatyákat hordtak.
nem is boxert ,hanem egészen hosszúakat.Sok filmben ,amelyek a régi időkben játszódnak ,és egy férfi leveti a nadrágot,nagyon jól látni az akkori viselet.Bár nem tudom ,hogy náluk lett volna ennek valamilyen tudományos alapja .
A természet nem véletlenül helyezte testen kívülre a
heréket .A zacsi sem véletlenül bőrből és izomból van .
A zacsi,még mellesleg tele van izzadásmiriggyel is .
A hőmérséklet függvényében működik a zacsi izomzata,tartja a heréket megfelelő magasságban .
Hogy fog ez működni egy passzos gatyában ? Ide értem a többi ilyen tipusut is .Nem csak károsnak ,egészségtelennek is tartom .
Te utolsó, te nagyon hülye vagy.
A filmeket, amikről hadoválsz, nem 100 éve forgatták, hanem mostanában, hiába játszódnak régi korba helyezve. Jókat nevetünk például, amikor pl. Nagy Sándorról szóló filmben kondenzcsíkot húzó repülőt mutatnak.
A másik, hogy 100 évvel ezelőtt a férfiak nem 70-75 éves korukig éltek, mint manapság, csak 35-40 éves korig, tehát ezt se hozd fel érvként.
A kérdezőnek:
Ha így érzed magad jól, ha neked ez tetszik, hordd ezt. Semmi bajod sem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!