A feszes boxer tényleg káros?
Több helyről hallotam, hogy jó a laza, mert nincs leszorítva egész nap, énis ezért szeretem..
de a lényeg, hogy multkor feljött ez a téma, és pár haverom azt mondta, h azért váltott át feszesre, mert nem kószál el semerre.. énis gondoltam h váltok, de olvastam neten, h ez káros is valamilyen szinten.. erről mi igaz?
Szerintem az előzőnek igaza van de a feszes boxer 100000x jobban néz ki mint a lógós bár ízlések és pofonok...
am olyan nagy kárt nem okozhat nagyon sokan hordják és ha az lenne akkor már rég betiltották volna vagy nem javasolnák
ne azt nézd h mi néz ki jól.. mennyivel jobb egészségesnek tudni a heréid nem.?
sőt utcán v bárhol senki nem látja h mien van rajtad.
am énis lazát hordok de nem az a nagy szoknya szerű.:D
Az elszorított herék, például szoros alsónadrág vagy farmernadrág hosszú távú viselése okaként, nemzőképtelenné tesznek.
Ha nem szeretnél utódot, akkor bátran használhatod.
Régen a férfiak, hogy ne essen teherbe az asszony, sex előtt forró ülőfürdőt vettek, így a hímivarsejtek elpusztultak. Ez volt a paraszt fogamzásgátlás. :-))
Nagyapám mesélte.
Olyanról is tudok, hogy az asszonyok terhesen a létráról ugráltak, hogy elvetéljen.
Ezt, mint érdekesség vetettem ide.
Erről néztem egy dokumentum filmet ilyen 20 perceset...
Abban az volt, hogy az a lényeg h. jó légáteresztő anyagból készüljön az boxer...
Amúgy én feszúlőst szeretem...azért mert...
1. a helyén marad a szerszmom...
2. jobban néz ki
3. sokkal kényelmesebb (NEKEM)
...meg szerintem azért annyira nem nyomja össze a heréidet...ha veszel fel egy farmert akkor az is ugyanúgy nyomja... és bizonyos fokig szabodon vannak a herék szóval ha meleg van nekik akkor lejjebb tudnak menni (már mint megnyúlik a bőr) és ha emg fáznak akkor meg össze tud húzódni a zacsi...
NEKEM ez a SZEMÉLYES véleményem...
De izlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!