A fecske tényleg egészségesebb mint a boxer (alsónadrág)?
Figyelt kérdés
Na szóval eddig boxert hordtam de valamikor hallotam hogy a fecske egészségesebb mint a boxer most fecskét hordok két napja de mikor feláll gatyában a heréim elkezdenek fájni és mikor alszok és a hasamra sordulok akkor is nagyon fájnak a heréim ti hogy vagytok ezzel milyen alsónadrágot használtok és tényleg ciki a fecske ?16/f2011. aug. 23. 01:42
1/32 anonim válasza:
Én fecske párti vagyok, utálom a boxert.
2/32 anonim válasza:
Én nem bírom a boxert.
Az alsógatya azért van,hogy tartson.
Boxerben max aludni lehet,napközben kényelmetlen.
3/32 anonim válasza:
én kisfiu koromban hordtam fecskét most boxert hordom de errol h fecske egézségesebb lenne még nemhallotam
4/32 needtoknow válasza:
Ezért jó a picit feszülősebb.
6/32 anonim válasza:
Boxer. Aludni inkább valami lengébben lenne jó, a fecske kilapíthatja a golyóid. =P Amúgy tapadós boxer és fecske ugyanaz az érzés. Ha szorít vegyél egy számmal nagyobbat...
7/32 anonim válasza:
kisfiúként fecskét hordtam, kb 10 éves korom óta boxert. Boxer kényelmesebb.
8/32 anonim válasza:
A szabadság érzete egy laza boxerben áááá az volt a legjobb mikor áttértem rá!
9/32 A kérdező kommentje:
Az urológusok a fecskét szeretik, mert a boxerben jó, hogy tud lengedezni és nincs leszorítva, viszont a farmer meg egyéb nadrágok középen elirányíthatják a heréket, a fecskében viszont rögzülve van a helyén és nincs gáz.
A herecsavarodás veszélye a boxerben jóval nagyobb
2011. aug. 23. 01:56
10/32 anonim válasza:
Ez marhaság!
Olvass már utánna!
A fecske az egészségtelen mivel szorítja (még ha nem is erősen), ergó nem természetes poziciót vesznek fel!
Sőt ha nem zuhanyzol hanem fürdesz akkor a meleg víz sem tesz jót a spermáknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!