Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan vegyem rá magam?

Hogyan vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Évek óta néha kijön a nemi szervemen valami gomba, vagy a fene tudja mi. 16 éves vagyok, nem voltam senkivel.

Alapból is rossz az önbizalmam, és akkor még egy teljesen idegen embernek kell ott levetkőznöm. És ráadásul nem csak egy ruhát kéne levennem, hanem pont a leghülyébb helyen van..

Szüleim nem tudnak róla, nem hiszem, hogy sokkal előrébb jutnék ha elmondanám nekik, elvégre egyedül is eltudok menni orvoshoz.

Plusz suli mellett nem nagyon van időm, és még az is rossz, hogy nem akarok úgy odamenni, hogy előtte már vizeltem, mert úgymond félek, hogy lenéznek érte. Ez meg elég necces, hogy addig kihúzni vizelés nélkül.

Tudom elég buta egy kérdés, de tényleg nem érzem, hogy lenne erőm elmenni vele orvoshoz, és ez meg elég szar, hogy néha random elkezd viszketni, meg ráadásul ha kapcsolatba kerülnék valakivel a jövőben, nem akarok semmit átadni..

2013. nov. 26. 23:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na megvolt.

Azt mondta, hogy csak valami gyermek ekcéma, kaptam rá kenőcsöt. (ez van testemen rohadt sok helyen is elv..)

2013. dec. 11. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!