Hogyan vegyem rá magam?
Évek óta néha kijön a nemi szervemen valami gomba, vagy a fene tudja mi. 16 éves vagyok, nem voltam senkivel.
Alapból is rossz az önbizalmam, és akkor még egy teljesen idegen embernek kell ott levetkőznöm. És ráadásul nem csak egy ruhát kéne levennem, hanem pont a leghülyébb helyen van..
Szüleim nem tudnak róla, nem hiszem, hogy sokkal előrébb jutnék ha elmondanám nekik, elvégre egyedül is eltudok menni orvoshoz.
Plusz suli mellett nem nagyon van időm, és még az is rossz, hogy nem akarok úgy odamenni, hogy előtte már vizeltem, mert úgymond félek, hogy lenéznek érte. Ez meg elég necces, hogy addig kihúzni vizelés nélkül.
Tudom elég buta egy kérdés, de tényleg nem érzem, hogy lenne erőm elmenni vele orvoshoz, és ez meg elég szar, hogy néha random elkezd viszketni, meg ráadásul ha kapcsolatba kerülnék valakivel a jövőben, nem akarok semmit átadni..
szimplán csak viszket, vagy van vörös folt is mondjuk a hajlatban?
kérj időpontot délutánra, hazamész, megmosod, és go doki
hozzá se fog nyúlni, csak messziről nézegeti
ha azt akarod, hogy meg is fogdossák a golyóid akkor urológiara mrnj. mondjuk egyszer nrm baj, hogy hozzáértő orvos megtapintja, legalabb biztosan tudos, hogy minden rendben van velük, és nem írod ide ki a biztos hererákom van, most mit csináljak tucatkérdést
feleslegesen ne kenegesse
am nem tudom miért, de szerintem jófej lehetsz kerdezo, tetszik a stílusod, főleg ahogy magadon tudsz ionizálni :)
de ez off
pi csaba az androiddal
ironizálni
16 évesen évek óta kijön rajta a gomba, majd magától elmúlik és újra visszajön?
Gyanús. Szerintem semmi baja nincsen, csak ő találta ki hogy gombás, és közben teljesen normális ami történik. Még a végén kiderül, hogy néha furcsán viselkedik a kukija, olyan kemény lesz, és a végén fehér dolog jön ki belőle. Tuti betegség.
Nos, vegyél egy nagy levegőt, és menj el dokihoz.
Hidd el, ő ennél már sokkal különb dolgokat is látott.
Mi a baj a pisiléssel?
A szakrendelőben van WC.
A doki látott már különbet is mint a te bögyörőd. Senki sem fog kinevetni, mert teljesen normális dolog, hogy egy ilyennel orvoshoz megy az ember. Én nő vagyok és ahogy több nőtársam is, kaptam már el gombás fertőzést, elég csak uszodába, szaunába menni. Nincs ebben semmi szégyellni való, van aki fogékonyabb az ilyesmire, sőt, a legtöbben életük során kapnak el ilyet, semmi extra.
A dokit összességében nem igazán fogja meglepni a fertőzésed sem a meztelen tested, ellenben a jövőbeli partneredet igen, hogy mi a frászért nem mentél ezidáig orvoshoz vele. Vagy ami még rosszabb életed végéig magányosan vakarózhatsz. Te is tudod, hogy buta dolog halogatni, és a félelemeid csak benned léteznek, semmi alapjuk nincs. Ráadásul ilyen bagatell probléma miatt nem is éri meg, hiszen szó nélkül gyógyítható...
Köszönöm mindenkinek.
#6.
Tisztába vagyok alap dolgokkal, de orvosi szakképesítésem nincs. Magától elszokott múlni de pár hónap múlva megint visszajön. Vörös foltok, lejön valamennyi hám, meg néha, bár az nagyon ritkán, még a makkon is megjelennek piros pöttyök. (nem gennyes vagy pattanás).
De nekem alapból nagyon sokszor kiütéses a bőröm meg ilyenek, tehát lehet, hogy csak sima bőrkiütés.
A vizelésről meg csak annyit akartam mondani, hogy napközben leizzadhatok, vagy bármi, és nem szeretnék büdösen letolni a gatyámat..
És akkor ezt sima bőrgyógyásznál meg tudom nézetni? Tehát, mikor kérdezi mi a panasz, csak ott helyben mondom neki, hogy vannak kiütések a bőrömön, meg intim területen is van valami viszketős cucc?
Nem vagyok egy anyám-asszony katonája típusú ember, de komolyabb intim dolgokkal kicsit zárkózott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!