Hogy vegyem rá magam, hogy minden nap 2x rendesen fogat mossak?
Figyelt kérdés
Utálok fogat mosni.Szinte soha nem volt hogy 2x egy nap rendesen megmostam.Hogy vehetném rá magam?14/L2013. júl. 20. 21:17
1/9 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy büdös a szád.
2/9 anonim válasza:
En barhova megyek, mindig mosok fogat. Szokd meg, mielött kilepsz a hazbol, pisilsz es fogat mosolo. Illetve este lefekves elött. Szokas kerdese az egesz. :)
3/9 anonim válasza:
Nekem több dolog segített. Egyrészt az elektromos fogkefe. Ez jelzi, ahogy eltelik a 2 perc (fél percenként csinál egy plusz rezdülést), és így jobban beosztom azt a 2 percet, és a végén a tökéletesen befejezett munkával járó örömöt élhetem át.
A másik, ami segített, hogy elkezdett zavarni, hogy ilyen dorozmás lepedék ragad a fogamra. Nem tudtam úgy elaludni, hogy nem simák a fogaim.
4/9 anonim válasza:
Én napi egyszer mostam. Iszonyat büdös volt a szám akármit csinàltam. Fogdoki ismerősöm megnézte a fogaim és lehidalt...tiszta fogkő volt a pofám, attol volt büdős. Kb 3, 5 órába (!!!) telt mire végzett, elmagyarázta hogy ha tovább hagytam volna, pár év mulva bye-bye fogak....nekem is napi2x kell spec fogkrémmel fogat mosnom, öbliteni és a fogak közét tisztitani.hidd el megéri! A fogaid nem kapod vissza...
5/9 A kérdező kommentje:
Volt fogkövem,de nem sok,leszedték,ennyi.Amúgy soha nem volt rossz fogam.Viszont szeptembertől fogszabim lesz,és azt muszáj jobban mosni,ahhoz még nagyobb türelem kell,és azt nem fogom bírni:///
2013. júl. 21. 08:40
6/9 anonim válasza:
Ja és még fogköztisztító kefét is kell majd használni a brecettek közti tisztításhoz,meg 1-2 naponta nem ártana fogselymezni sem,mert a fogak között is tudnak érdekes dolgok összegyűlni,valmint a szájvíz sem haszontalan az esti fogmosásnál:)
7/9 anonim válasza:
Duráld neki magad! Ha elromlanak a fogaid, többé nem kapod vissza!! Anyám egyszer arra ébredt, hogy a fohai rendesen potyognak, kint a jégeső....
8/9 anonim válasza:
Jézusom.Lány vagy,és nem vagy annyira igényes,hogy naponta 2x megmosd a fogad???? Én nem vagyok plázacica,nem festem magam semmivel,de hogy a fogam ne mossam meg reggel és este legalább,az már túlzás lenne.Ha a szájhigiéniád ilyen,akkor mi van az intim higiéniáddal?Ja és ha máshogy nem tudod rászoktatni magad 2x5 perc fogmosásra,akkor gondolj arra,hogy egy pali sem fog 2 méternél közelebb kerülni hozzád,mert olyan büdös a szád,és rondák a fogaid.huh..
9/9 anonim válasza:
Megvan, kitaláltam! Minden étkezés végén egyél 1 evőkanál mákot (amilyet a mákostésztára is szórunk), aztán vigyorogj magadra a tükörben. Garantáltan megjön a kedved a fogmosáshoz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!