Fitymaszűkületem van. Megyek urológushoz, körülmetélés kizárt dolog! Megfogja tudni oldani a nélkül is?
A magyar férfiak többsége tényleg nincs körülmetélve, de más országokban sokkal elterjedtebb beavatkozás.
A felépülés nem fájdalmas, hanem inkább kellemetlen, odafigyelést igényel, de pár hét alatt rendbejön.
Ezt a hülyeséget, hogy elhalnak az idegek... :-D
Biztosan állíthatom, hogy nem. Sőt, mivel nincs ami szorítsa a szerszámot, így van lehetősége nagyobbra nőni, főleg ha fiatal korban már orvosolják ezt a problémát.
Egyébként mindenkinek joga van a fitymájához ez tény. :-)
#32 aszondja, hogy:
> de pár hét alatt rendbejön.
Miközben férjeura 3 hónap múlva „még gyógyulófélben volt”.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. (#20-as válasz, 2013-03-07 10:17)
Arról meg hogy „nem fáj, csak kellemetlen” – hát, volt a 39 éves ürge topikja, http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3.. és ott a #29/#43-as válaszoló, vagy maga a kérdező, vagy Amoxi1000 válaszait érdemes a témában elolvasni, mint a dolgon átesett, de egyébként a dolgot nem ellenző kommentelők.
Idézném Amoxit: „Azert a merevedos tortenettel vigyazz. K. faj a varratoknal. En ejszakankent legalabb 4-5x felkeltem emiatt.”
A kérdezőt: „Ami kinos, az a makk érzékenysége, de majd csak alakul ez is. Volt egy sikitós merevedésem, igy Playboyt nem olvasok egyenlőre. [...] Egyenlöre rossz,nagyon érzékeny, vigyázni kell rá. Pihenek, fizikai munka felejtős. Tuti kell neki optimális esetben is vagy 2 hét. De lehet, hogy optimista vagyok....”
Szintén a kérdező: „Hát a merevedés hajnalban az nagyon necces! Valamelyik nap azt hittem szétrobban az egész, Kib@szott vastagra duzzadt. Besz@rtam a fájdalomtól+ raseltam a varratok miatt.”
Erről ennyit is.
Persze neked (nőként és a KM-től izgalomba jövő egyénként) igazán könnyű a más 'szával a csalánt verni...
Utolsó, én fölvállalom azt, amit írok, személyesen. Ki lehet próbálni. Ennyi.
Akik meg barbárságokat ajánlanak, pl hogy tájékozatlan anyuka vágassa le a csecsemője péniszének a végét, az meg - TAPASZTALAT - érdekes módon soha nem vállalja föl magát sehogy. Szépen elbújik a kis monitora mögött. Ez itt a szomorú....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!