Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van. Megyek...

Fitymaszűkületem van. Megyek urológushoz, körülmetélés kizárt dolog! Megfogja tudni oldani a nélkül is?

Figyelt kérdés
kizárt dolog,hogy körülmetéltessem magam, még részlegesen sem.

2013. febr. 16. 17:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
35%
A magyarok többsége nincs körülmetélve. És azt mondani, hogy a körülmetélés (vagy konkrétabban az abból felépülés) ne lenne fájdalmas, buta dolog.
2013. márc. 12. 20:07
 32/40 anonim ***** válasza:
56%

A magyar férfiak többsége tényleg nincs körülmetélve, de más országokban sokkal elterjedtebb beavatkozás.

A felépülés nem fájdalmas, hanem inkább kellemetlen, odafigyelést igényel, de pár hét alatt rendbejön.

2013. márc. 13. 08:56
 33/40 anonim ***** válasza:
64%

Ezt a hülyeséget, hogy elhalnak az idegek... :-D

Biztosan állíthatom, hogy nem. Sőt, mivel nincs ami szorítsa a szerszámot, így van lehetősége nagyobbra nőni, főleg ha fiatal korban már orvosolják ezt a problémát.

Egyébként mindenkinek joga van a fitymájához ez tény. :-)

2013. márc. 13. 09:37
 34/40 anonim ***** válasza:
23%
Ez így igaz . A fitymához mindenkinek joga van.
2013. márc. 13. 13:28
 35/40 anonim ***** válasza:
23%

#32 aszondja, hogy:

> de pár hét alatt rendbejön.

Miközben férjeura 3 hónap múlva „még gyógyulófélben volt”.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. (#20-as válasz, 2013-03-07 10:17)

2013. márc. 13. 20:53
 36/40 anonim ***** válasza:
35%

Arról meg hogy „nem fáj, csak kellemetlen” – hát, volt a 39 éves ürge topikja, http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3.. és ott a #29/#43-as válaszoló, vagy maga a kérdező, vagy Amoxi1000 válaszait érdemes a témában elolvasni, mint a dolgon átesett, de egyébként a dolgot nem ellenző kommentelők.

Idézném Amoxit: „Azert a merevedos tortenettel vigyazz. K. faj a varratoknal. En ejszakankent legalabb 4-5x felkeltem emiatt.”

A kérdezőt: „Ami kinos, az a makk érzékenysége, de majd csak alakul ez is. Volt egy sikitós merevedésem, igy Playboyt nem olvasok egyenlőre. [...] Egyenlöre rossz,nagyon érzékeny, vigyázni kell rá. Pihenek, fizikai munka felejtős. Tuti kell neki optimális esetben is vagy 2 hét. De lehet, hogy optimista vagyok....”

Szintén a kérdező: „Hát a merevedés hajnalban az nagyon necces! Valamelyik nap azt hittem szétrobban az egész, Kib@szott vastagra duzzadt. Besz@rtam a fájdalomtól+ raseltam a varratok miatt.”

Erről ennyit is.

Persze neked (nőként és a KM-től izgalomba jövő egyénként) igazán könnyű a más 'szával a csalánt verni...

2013. márc. 13. 21:11
 37/40 anonim ***** válasza:
43%
simán körülmetélés nélkül meg lehet oldani a fitymaszükületet,van fityma plasztika is már régóta.A körülmetélés témát hagyjuk,sok helyen ez hagyomány,vagy vallás miatt van és hiába tanultak sok országban az emberek mégis van hogy érzéstelenítő nélkül csonkítják meg,én ekkor használom a csonkítás szót a gyerekeket,nézd a törököket is,ki teszik őket nyilvános helyre,sterilizáció nuku és vágnak ha kell ha nem,jó van ahol érzéstelenítenek,de akkor is sok helyen semmi higánia.Amúgy a körülmetélés a sivatagi népektől ered mert a homok ha bekerül a fityma alá akkor bizony komony gyulladást okoz,de ma már nincs erre szükség.Ott ahol tudnak tisztálkodni egyre inkább elhagyják ezt a műveletet.Amúgy meg igaz hogy van akiknél érzéketlenséget,vagy foltosodást okoz,minden műtétnek lehetnek negatív következményei is.Nem vagyunk egyformák és az is igaz van akiknek fáj utána,műtét után a vízelés,vagy éppen merevedés.
2013. márc. 15. 18:46
 38/40 anonim ***** válasza:
11%
Aki itt olyasmiket ajánlgat másoknak, hogy vágassa le mindenét, az mindig van olyan kis ravasz, hogy soha senki előtt nem fogja a véleményét fölvállalni. Ez mindig is így volt és higgyétek el, így is marad...
2013. márc. 18. 19:24
 39/40 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, te hülyeséget írsz. Mit nem vállal fel aki ír valamit? Te ezzel most felvállaltad, amit írtál?
2013. márc. 19. 16:42
 40/40 anonim ***** válasza:

Utolsó, én fölvállalom azt, amit írok, személyesen. Ki lehet próbálni. Ennyi.

Akik meg barbárságokat ajánlanak, pl hogy tájékozatlan anyuka vágassa le a csecsemője péniszének a végét, az meg - TAPASZTALAT - érdekes módon soha nem vállalja föl magát sehogy. Szépen elbújik a kis monitora mögött. Ez itt a szomorú....

2013. márc. 20. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!