Hogyan kell kamillázni körülmetélés után?
Én ugyan nem voltam műtve ,de el tudom képzelni hogy kell ezt csinálni.A megfőzött kamilla teát langyosra kikel hűteni .Egy kis pohárba ,csészébe beleönteni ,és belelógatod a sebes részt.Kb 10 percig áztasd ,fürdesd benn
Nem kell nagy edény ehhez ,nem kell sok teát felhasználnod
alkalmanként.Így az egy főzet többször is felhasználható .
A használt teát el kell önteni .
Hali!
Igen, ez a VÍZ-re vonatkozik, nem pedig a kamillás FŐZET-re!
A kamillatea uis egy főzet, sűrűbb, mint a víz, és olyan anyagokat tartalmaz, amelyek szárítják a sebet, s csökkentik annak gyulladását!
Javaslom még a TETRAN (vn) kenőcs/OXYCORT (VK!) spray haxnálatát, az meg nem engedi magát az egészet kiszáradni, védi, gyógyítja és ápolja a sebet. Ha ez nincs otthon, PHLOGOSAM (vn), NEOGRANORMON (vn) esetleg KÖRÖMVIRÁG (herb) kenőcsök is kiválóan haxnálnak a gyógyulási folyamat elősegítésének!
Jelmagyarázat:
(vn) = VényNélküli
(VK!) = VényKöteles!
(herb) = gyógynövény- és vegyesárucikkboltban beszerez7ő.
** *** **
1ébként két napon belül már te vagy a másik RKM-elt (Részlegesen KörülMetélt), akivel műtét UTÁN akaszt össze a Sors, pedig ezt a fajta beavatkozást az urológusok zöme előszeretettel "keveri össze" a Teljes KM-el. Megkérdez7M, hogy KI és HOL műtött így, és mennyit vágtak abból a fitymából?
Az sem lenne mellékes, hány éves vagy!?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!