Csak körülmetélés?
17 éves fiú vagyok, még szűz (Nem igazán kívánkozom elveszíteni a szüzességemet, mert fitymaszűkületem van és fájna.) ...
Szóval tudom lehúzni a bőrt a makkomról kicsit sem -> pisilni normálisan tudok, de kicsit sem jön le róla.
Már 7,5éve hogy rákaptam a maszturbálásra, ezt csak azért írom le, mert már mikor elkezdtem akkor is ilyen volt.
Szóval olvasgattam már pár ilyen kérdést/választ és nem félek a műtéttől sem, ha erre kerülne a sor. Részleges körülmetéléssel orvosolható csak a probléma?
A teljes km-et nem szeretném. Tapasztalatok jöhetnek: fürdés+ miegymás.
Ez függ a szűkület nagyságától,meg az korától is .
Csak fiatal dokihoz mennék,ők már tanulták az új megoldásokat is.Már egy középkorú is rutinból dolgozik,
szinte csak a metélést ismeri .
"Csak körülmetélés??"
A válasz: NEMCSAK!
Itt találsz további módokat arra, hogyan lehetne még megoldani ezt, és kérhetsz segítséget is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Nem csak körülmetélés létezik a szükületre.Lehet nem is szükületed van hanem letapadásod,ezt az orvos szokta felrántani,vagy kenőccsel kezelni.MIndenképp menjél el urologushoz mielőbb és mond neki is el,hogy szeretnéd a körülmetélést elkerülni,ha kell több orvost is keress fel,ha egyből és csak a metélést javasolná.Fityma plasztikával is lehet orvosolni a szükületed,ebben az esetben lézerrel,vagy kis vágással lazítanak a fitymán.A fityma szükület mértékétől függ hogy a szükületed hogyan tudják kezelni.
Urolgostól kellene időpontot kérned minnél előbb!
Írtad maszturálsz,de se lankadt,se merev állapotban nem tudod lehúznia bőrt a makkodról?
Akkor hogyan maszturbálsz?
Ha lankadt állapotban letudod vagy valamiennyire hátra tudod húznia fimtyád akkor fürdéskor próbáld húzkodni vízben a fitymád,kicsit fájhat,de minden nappal kevésbbé fog fájni és könnyebb lesz hátrahúzni a fitymád.Kipróálhatod
"nem tudom hátrahúzni, de lehet ettől maszturbálni legalábbis nekem ezzel semmi gondom, csak hát ha oda kerülne a sor, hogy lánnyal vagyok, akkor mit tudnék csinálni :O"
Talán ezért kaptad a linket, hogy megnézd, és találj segítséget vagy útmutatást, Kérdező! S ha vetted volna az időt és fáradságot, hogy megnézd, nem kérdeznél már ilyeneket. Magad Uram, ha szolgád nincsen, de ha ennyit nem vagy képes megtenni érted, akkor mit vagy hajlandó tenni önmagadért voltaképpen!?
Énis hasonló cipőben vagyok mint a kérdező...am kérdező:
Majd leírod, hogyan lett kezelve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!