Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csak körülmetélés?

Csak körülmetélés?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, még szűz (Nem igazán kívánkozom elveszíteni a szüzességemet, mert fitymaszűkületem van és fájna.) ...

Szóval tudom lehúzni a bőrt a makkomról kicsit sem -> pisilni normálisan tudok, de kicsit sem jön le róla.

Már 7,5éve hogy rákaptam a maszturbálásra, ezt csak azért írom le, mert már mikor elkezdtem akkor is ilyen volt.

Szóval olvasgattam már pár ilyen kérdést/választ és nem félek a műtéttől sem, ha erre kerülne a sor. Részleges körülmetéléssel orvosolható csak a probléma?

A teljes km-et nem szeretném. Tapasztalatok jöhetnek: fürdés+ miegymás.

2013. jan. 16. 15:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha semmennyire nem tudod ezek szerint hátrahúzni a bőrt akkor irány mielőbb a dokihoz,itt lesz a húsvéti szünet nem sokára,mert kell pár hét a beavatkozás után a lábadozáshoz is.Mutasd meg több orvosnak is ha kell,mond el hogy ha lehet szeretnéd a fitymád megmaradna és majd meglátod milyen javaslatokkal fog élni a doki.
2013. jan. 20. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:
18%
Semmiképp ne maradj olyan orvosnál, aki az egészet akarja levágni. Nekem levágták és rengeteg problémám van emiatt! Minél kevesebb fogyjon a fitymából, mert kell!
2013. jan. 22. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!