Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon érzékeny a makkom. Nem...

Nagyon érzékeny a makkom. Nem soká körülmetélés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Iszonyúan érzékeny a makkom , ma is felhuztam 1 kicsit ugy akartam tartani hogy szokja de kb 1 mp ig sem bírtam a gatyába...ááááá nagyon rossz :( 2 hét múlva lesz a műtét ez már fix :( Te jó ég nagyon félek :( El fog ez múlni? Rettentően rossz , mit tegyek? egy idő után megszokja nem?
2013. jan. 4. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Elkerülhetlen ez a műtét.Nincs semmilyen megoldás
2013. jan. 4. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

ilyen volt nekem is (bár nem ennyire durva) , és megszokta első heten. :)

Ha van hozzá kérdésed akkor nyugodtan írhatsz, és kitartás! :)

2013. jan. 4. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Nefossááál! Nekem egy hónapja volt,nem fájt egyáltalán,inkább kellemetlen csak.
2013. jan. 4. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kell tenned semmit, és félned sem kell. Meg fogod szokni, és pár hét múlva sokkal jobb lesz!
2013. jan. 5. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha hátra tudod húzni, akkor minek a körülmetélés? o_O
2013. jan. 5. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
29%

Hogy őszintén válaszoljak: igen, szar lesz. Mert a makkod ennyire érzékeny és mert a természet nem arra találta ki, hogy a külvilághoz legyen dörzsölgetve (ahogy a szemhéjad belső oldalát se erre találták ki – kellemetlen is ha bármi oda bemegy). Aztán ez elmúlik és jobb lesz. Hetek, hónapok kérdése, valakit örökre zavar. Maga a műtét (ha nem spórolják ki az érzéstelenítőt) nem szar, nem érzel belőle semmit. Aztán majd ha elmúlik az érzéstelenítés, akkor majd a nyílt seb fog baromira fájni egy ideig, mert az egyik legtöbb idegvégződéssel megáldott testrészeden ejtenek egy nem kicsi vágást és távolítanak el belőle... Aztán begyógyul, de addig ki kell bírni a lehető legkevesebb merevedéssel (éjszaka óhatatlanul lesz egy pár), és ha túl szorosra csinálják (mert valamiért itthon menő dolog a teljes fitymát eltávolítani, bár erre semmi ok nincs), akkor persze a legkisebb félmerevség is húzza a varratokat és fájni fog.

A leghűbb rajongók persze szeretik azt mondani, hogy minden rendben lesz és minden a legjobb lesz a világon – arról kevésbé esik szó, hogy egyéntől, helyzettől, orvostól függően 1-3 hónapig szopás van és utána se feltétlenül tökéletes minden.

2013. jan. 5. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

Hali!

Semmi nem fix egészen addig, amíg fel nem fekszel önszántadból a műtőasztalra, ténylegesen, amíg bele nem vágnak a farkadba, EZT JÓL JEGYEZD MEG!

Pár éve uemiatt írt ki kérdést itt egy akkor 17 éves srác, akinek már fix időpontja volt TKM-re (Teljes KörülMetélésre), és elkezdtem vele itt beszélgetni. A végén ő >>priviben rámírt, aztán MSN-en folytattuk a beszélgetést. Hamarosan személyes találkozás lett a vége a remek kommunikációs összhangnak köszön7ően, és miután megérttettem vele a problémát vmint mutattam neki egy módszert, amivel szakszerűen tágít6ja a fitymáját. eleinte nem hitt benne, de később a tudtomon kívül mégis elkezdte csinálni, és alig pár hónap alatt megoldotta vele magának a szűkületét, amiről azt hitte eleinte, hogy műtét nélkül megold6atlan. Ma is jól van a fitymája, szóval ez 1.).

A módszerem 5letadója egy másik rám>>priviző srác volt (2.)), aki viszont Fekete Ferenc dokihoz ment volna másnap TKM-re, de nem ment el. Adott magának még 1 legutolsó esélyt, bár ő eléggé elkeseredett volt, hogy esélyét nem látta a más megoldásnak, és való igaz, nehéz volt meggyőzni őt. De aztán mégis hagyta magát... do.Ob. Vele is találkoztam személyesen, amit ucsak ő kért, nekem az ő elgondolásaiból támadt egy elképzelésem, amit megvalósítva jöttem rá módszerem lényegére, amit szteroidos kenőccsel megtoldva végül a srácnak csak fékátvágásra volt szüksége, metélésre nem. Pedig ő már azért 30 volt... dO.ob

Szóval ne meséld azt be magadnak kapásból, hogy ez fix dolog, mert ez javából sincs így, s kizárólag CSAKIS RAJTAD ÁLL! NEM MÁSON! :-o

** *** **

Lenne pár kérdésem.

1.) Hány éves vagy?

2.) Pontosan mikor fognak téged metélni és mennyire?

3.) Kinek a javaslatára mennél KM-re, és miért?

4.) Ténylegesen mi az eredeti problémád, amit így akarnak "kezelni"?

˙

Ha ennyire érzékeny a makkod, akkor talán először adj egy esélyt magadnak, és próbálkozz más módszerrel, mert nem biztos, hogy a makkérzékenységed a TKM után is megszűnik. És ha nem szűnik meg, akkor már bax6od... do.Ob :-o

Üdv: EE

2013. jan. 6. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
35%

Az nagyon egyén függő, hogy Te miként éled meg az egészet. Így, hogy utálod és nem akarod lehet, hogy egy életen át kísérteni fog, hogy kár volt.

A magán-dokik állítólag jobbak. Nekem pénzem sem volt, meg azért van a TB, ugye. Drága tanulópénz volt. Balról szinte mindent éreztem a műtét alatt. Csúnya, aszimmetrikus a vágás, keresztben cérnanyomokkal, utána kiszáradt a makk.

A relatív szűkület valóban nem indokolja. Ahogy előttem írták , azóta is bánom, hogy hagytam magam rábeszélni, pedig nem tegnap volt.

A minimum a magándoki, hogy ötven embertől megkérdezed, hogy kit ajánlanak, milyen lett az eredmény, és ragaszkodsz a részlegeshez, hogy maradjon némi védelme.

Valóban megszoknád egy idő után, de ha így állsz hozzá, a félszemet is megszoknád.

Üdv.

2013. jan. 14. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
44%

Természetesen válaszolni sem kötelező az eddig itt feltett kérdések egyikére sem, de akkor minek írtál ki kérdést ide, kedves Kérdező? :-o

Üdv: EE

2013. jan. 16. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!