Megéri-e a teljes körülmetélés?
A metéltek,nagy része ,és nők erre ösztönöznek .
Mondják az elcsépelt verziójukat ,aminek a fele sem állja meg a helyét.A fitymával rendelkezők meg 1000 beszélnek le róla,csak akkor, ha már semmi más megoldás nem létezik .Sajnos a metéltek zöme még saját magának sem meri bevallani,hogy nem erre számitott .Ha csak lehet,megtartani
Nem rég valaki feltett ide egy linket a metélésről.
26 perces volt a műtét. Végig néztem majd 2 napig lelki beteg voltam miatta .Az a fiú aki ezt megnézte,még az orvos közelébe sem megy ,nem hogy műtétre .Nem is szabadott volna hogy itt legyen,mert azokat a fiúkat is elrettenti ,akiknél ez elkerülhetetlen is .
Ne csak 1 dokinál kérdezősködj ,mit lehet.
Fiatal dokit keress,ügyesebbek,többet tudnak még egy közép korúnál is .
Nyilván ezért kaptad a kulcsot a másik általad megnyitott topikban, amivel ezek szerint még nem éltél, vagy valami miatt nem mersz élni.
Szerintem nem valami jó dolog a körülmetélés. Ha nekem most is meglenne ez a bajom, én előtte sokmindent megpróbálnék, hogy elkerüljem, akár az utolsó pillanatig, s nem adnám fel itt a küzdelmet. De ez én vagyok, és nekem ilyen bajom szerencsére nem mostanában volt, de volt. Csak megoldódott, szerencsére beavatkozás nélkül. :)
Az utolsó beíró egy üzletember, aki a körülmetélős honlapot üzemelteti. Neki az konkrétan pénzt hoz, ha te vagy más jobb sorsra érdemes odamegy és fizet a csonkolásért.
Vigyázz ezekkel, a moderátorok nem győzik a reklámjaikat kiszedegetni az oldalról....
Felelősséget nem vállalnak semmiért, ahogy az én orvosom se vállalta, vigyázz, NE HALLGASS RÁJUK!
Ha bármi gondod lesz a műtét után, mivel mindent lecsonkolnak ezek az alakok, ha rájukbízod magad, utólag már nem lehet segíteni sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!