Megéri-e a teljes körülmetélés?
A flusztrált (valójában a szó a "frusztrált") elmebeteg én vagyok, aki élőben, arccal vállalom az összes hozzászólásomat, tanácsomat és bármit, amit a neten csinálok, mondok, vagy kérdezek.
Az utolsó hozzászóló pedig vélhetően ugyanaz az úriember, aki egy kedves barátjával olyan tanácsokat ad, amiket orvosok (pl urológus, nemibeteggondozó, stb) egyáltalán nem erősítenek meg, sőt, kifejezetten ártónak is gondolják.
Amikor a fitymát levágják, akkor utána már nem sok lehetőség van a korrigálásra. Pl nálam sincs, én a 11-es válaszoló számára beleférek abba a hibahatárba, ami nem zavaró.
Az azért érdekelne, ha a 11-es válaszoló jár úgy, mint én, akkor miket firkálna a netre :(
Ez a hely nem arra való, hogy te agresszívan és helytelen magyarsággal üzengess itt nekem kisember. Hanem arra, hogy a lehető legjobb válaszokat adjuk a KÉRDEZŐ KÉRDÉSÉRE.
OFF
Én meg azt kívánom neked, hogy legyél következő életedben annyira gerinces, hogy élőben mondjad a másik szemébe a dolgokat, te nagyon bátor.
Igen az igaz,hogy van itt egy ember aki metélésre akar búzdítani vele vigyázni kell.
Kérdező amúgy meg több orvost is keress fel,van más lehetőség is a fitymaszükület kezelésére,csak súlyos esetben kell metélni.
Igen az igaz,hogy van itt egy ember aki minden fitymát meg akar menteni vele vigyázni kell.
Ha rá hallgatszt, lehet hogy életed végéig nem szexelhetsz egy jó felszabadultat, mert ott sinylődsz majd a beszűkült bőrvégedben, esetleg majd el is rákosodik idősebb korodra.
Teljesen mindegy, hogy mennyire szűk, ha már "kicsit" szűk, az már gond lehet. Vannak, akik akkor is megcsináltatják, ha egyátalán nem szűk, mert sokkal több előnye van, mint ami kellemetlenség társul ehhez a kisműtéthez.
A válasz egyértelmű: megéri. Mind Neked, mind a barátnődnek (feleségednek) jobb lesz nagyon sok minden.
55%-os ne beszélj mellé.Te vagy itt az aki metélésre akar mindenkit buzdítani még ahol igen enyhe a szükület is,te nőként mit tudsz már erről,attól hogy neked bejön egy csomó és hazai nőkről beszélünk nem jön be.Itthon nem jellemző a metélt pénisz,tudjuk milyen népre jellemző kis hazánkba,ha valaki éppen nem betegség miatt eset át rajta.
Ettől nem lesz jobb a s ex.
És igen sokaknak nem tetszik.Nem mindegy kinek milyen szükülete van,van amelyikhez elég kenőcs,fityma plasztika is.Aki ilyen műtétbe bele vág az tudjon mindent mi mivel jár,mennyi a gyógyulási idő stb.
A körülmetélésnél amúgy a gyógyulási idő sokkal tovább tart,6 hét és amikor kimegy az érzéstelenítő akkor bizony fáj,óvatosan lassan kell pisilni vele,de ha kérdező ezt szeretné akkor tegye meg de jó orvos után nézzen,mert mindegy milyen műtétet csináltatunk el lehet szúrni ha nem megfelelő dokihoz megyünk.És ha ezt a műtétet válassza a kérdező akkor menjen el nyáron hogy szépen mire suliba megy meggyógyuljon neki a pénisze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!