Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik a körülmetélés előnyei,...

Mik a körülmetélés előnyei, hátrányai?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 21:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
70%

Én csak egy előnyéről tudok,hogy tovább tart egy sex,mert

nem olyan érzékeny .Ebből adódik a hátránya a metéltek

érző idegvégződéseik több mint a felét elveszítik.Először

is a makkon lévő pontosan 50 et.A makk kérgessé válik,ezért nem érzik a gatya dörzsölést sem .A fitymával rendelkezők,nem tudnak felhúzott fitymával járni,mert annyira irritálja a gatya hozzá érése.A levágott fitymával szintén rengeted idegvégződést is eltávolítanak.

Ennek hiánya miatt nem éreznek olyan kellemeset ,mint a fitymával rendelkezők .Amit a metéltek mellett szajkolnak

állandóan az a hygénia .Szinte megkérdőjelezik hogy a fitymával rendelkezők,normálisan tisztán tudják e tartani

2013. jan. 26. 22:03
 2/36 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2013. jan. 26. 22:17
 3/36 anonim ***** válasza:
31%

Hát lehet szűkülve is élni, de nem az igazi.

[link]

2013. jan. 27. 22:26
 4/36 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy nép szokása! Semmi baj vele. Minden népnek megvannak a maga szokásai, tradiciói. Aki úgyérzi, hogy szeretné egy nép tradicióit követni, az kövesse, ha egyé akar vállni az adott néppel! Én magyarként a magyar tradiciókat követem, mert ez az enyém és inkább növesztenék mondjuk bajuszt, mint, hogy megcsonkítsanak! :) Ha magyar vagy, légy magyar, de, ha nem tudsz azonosulni vele, akkor légy az, amivel azonosulni tudsz. Ha az épp a Zsidó eszmevilág, akkor légy az! Ezt te magadban kell ledöntsd!
2013. jan. 28. 08:58
 5/36 anonim ***** válasza:
50%

Ez hülyeség. Nem minden körülmetélt zsidó, és nem minden zsidó körülmetélt! Magyarországon meg pláne nem!

Szerintem nagyon sok előnye van, és nem csak a higiénia!

Ha beírod a keresőbe rengeteg anyagot találsz erről. Aki pedig ezt csonkításnak fogja fel, az elmebeteg!

2013. jan. 28. 10:49
 6/36 anonim ***** válasza:
58%
Attól, hogy csak úgy levágnak a fitymádból, még nem vagy körülmetélt! A körülmetélés egy zsidó szetartás, amit a rabbi végez! Miért, ha leöntöm a fejedet vízzel, akkor megvagy keresztelve?! Nem, nem vagy. Ez is egy szertartás, és ha a keresztelés szertartása keretén belül önti le a fejedet a keresztény pap, akkor vagy megkeresztelve, külömben csak leöntött (eláztatott) vagy. Na így van ez a körülmetéléssel. Akkor vagy körülmetélt, ha szertartás keretében végzik ezt el. Külömben csak levágtág a fitymádat! De mivel a kérdező körülmetélésről beszélt, ezért bátorkodtam ezt így is érteni! Az, hogy a köztudatban ez rosszul van elterjedve, arról nem tehetek!
2013. jan. 28. 16:18
 7/36 anonim ***** válasza:
71%

A körülmetélésnek hátrányai is vannak,van akinek érzékeny makkja és ha fedettlenné válik,tehát körülmetélik akkor kényelmetlen érzés neki,ahogy van akinek foltosodik,kiszáradásra hajlamos pont emiatt a makkja,így kenegetni kell.Aztán sokaknak nem tetszik kinézetileg,közös zuhanyzókba beszólhatnak,ha nem jó szakember végzi elég rossz eredmény lehet belőle.

Előnye könnyebb tisztán tartani,bár a mai világban van mozsdási lehetőség,tehát nincs rá szükség,nemi betegséget nehezebb elkapni.

2013. jan. 29. 18:55
 8/36 anonim ***** válasza:
65%

Én csak hátrányát látom, már kb 30 éve. Valóban kérges, rossz tapintású a makk, hámlik olykor, foltosodik, ez sokakkal van így. Urológusok (több helyen is, többen) elmesélték, hogy gyakran elfehéredik, teljesen pergamenszerű lesz, ez egyénenként változik, pár év alatt derül ki, mennyire viseli jól a makk a fedetlenséget (nem így lett ugyanis kitalálva).

A higiénia-szöveg baromi jól hangzik, de nem a sivatagban élünk, hanem egy olyan országban, ahol rengeteg víz van. A gyerekkorban elvégzett csonkolásnak (mert az, csonkolják a péniszt, olyan többezer idegvégződéssel, funkciókkal bíró részt csonkolnak, ami aztán nem nő vissza, erre nincs szebb szó).

Én, mint körülmetélt, szerintem jogosan nevezem csonkolásnak azt, ami csonkolás.

Ha a sok erőszakos üzletembernek nem is tetszik itt, ha páran megmondjuk, hogy ez az esetek egy részében bizony rosszul tud elsülni.

Az összes pénzemet odaadnám most, ha lehetne előbőröm :(

2013. jan. 29. 21:01
 9/36 anonim válasza:
46%
Higéniai szempontból mindenképp jobb.
2013. jan. 30. 14:05
 10/36 jegecske ***** válasza:
45%

Ez lehet felekezeti hovatartozás miatt, vagy eü okok miatt /fitymaszükület/

Se előnye, se hátránya!

2013. jan. 30. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!