Én csak egy előnyéről tudok,hogy tovább tart egy sex,mert
nem olyan érzékeny .Ebből adódik a hátránya a metéltek
érző idegvégződéseik több mint a felét elveszítik.Először
is a makkon lévő pontosan 50 et.A makk kérgessé válik,ezért nem érzik a gatya dörzsölést sem .A fitymával rendelkezők,nem tudnak felhúzott fitymával járni,mert annyira irritálja a gatya hozzá érése.A levágott fitymával szintén rengeted idegvégződést is eltávolítanak.
Ennek hiánya miatt nem éreznek olyan kellemeset ,mint a fitymával rendelkezők .Amit a metéltek mellett szajkolnak
állandóan az a hygénia .Szinte megkérdőjelezik hogy a fitymával rendelkezők,normálisan tisztán tudják e tartani
Hát lehet szűkülve is élni, de nem az igazi.
Ez hülyeség. Nem minden körülmetélt zsidó, és nem minden zsidó körülmetélt! Magyarországon meg pláne nem!
Szerintem nagyon sok előnye van, és nem csak a higiénia!
Ha beírod a keresőbe rengeteg anyagot találsz erről. Aki pedig ezt csonkításnak fogja fel, az elmebeteg!
A körülmetélésnek hátrányai is vannak,van akinek érzékeny makkja és ha fedettlenné válik,tehát körülmetélik akkor kényelmetlen érzés neki,ahogy van akinek foltosodik,kiszáradásra hajlamos pont emiatt a makkja,így kenegetni kell.Aztán sokaknak nem tetszik kinézetileg,közös zuhanyzókba beszólhatnak,ha nem jó szakember végzi elég rossz eredmény lehet belőle.
Előnye könnyebb tisztán tartani,bár a mai világban van mozsdási lehetőség,tehát nincs rá szükség,nemi betegséget nehezebb elkapni.
Én csak hátrányát látom, már kb 30 éve. Valóban kérges, rossz tapintású a makk, hámlik olykor, foltosodik, ez sokakkal van így. Urológusok (több helyen is, többen) elmesélték, hogy gyakran elfehéredik, teljesen pergamenszerű lesz, ez egyénenként változik, pár év alatt derül ki, mennyire viseli jól a makk a fedetlenséget (nem így lett ugyanis kitalálva).
A higiénia-szöveg baromi jól hangzik, de nem a sivatagban élünk, hanem egy olyan országban, ahol rengeteg víz van. A gyerekkorban elvégzett csonkolásnak (mert az, csonkolják a péniszt, olyan többezer idegvégződéssel, funkciókkal bíró részt csonkolnak, ami aztán nem nő vissza, erre nincs szebb szó).
Én, mint körülmetélt, szerintem jogosan nevezem csonkolásnak azt, ami csonkolás.
Ha a sok erőszakos üzletembernek nem is tetszik itt, ha páran megmondjuk, hogy ez az esetek egy részében bizony rosszul tud elsülni.
Az összes pénzemet odaadnám most, ha lehetne előbőröm :(
Ez lehet felekezeti hovatartozás miatt, vagy eü okok miatt /fitymaszükület/
Se előnye, se hátránya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!