Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik a körülmetélés előnyei,...

Mik a körülmetélés előnyei, hátrányai?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 21:41
1 2 3 4
 31/36 szuperpocok ***** válasza:
94%

Nekem is 20 éves koromban csinálták meg. Orvosi okokból. A teste mindenkinek más, de azért leírnám az én szubjektív tapasztalataimat.

Kezdeném a negatív dolgokkal:

A műtét nem volt zökkenőmentes, helyi érzéstelenítéssel csinálták. Este nem fürödhettem a kötés miatt, de rögtön másnap le is vették, onnantól kezdve kamillaborogatással helyettesítettem.

A kamilla nagyon fontos!!! Aki megcsináltatja, az a műtét előtt mindenképpen szerezzen be! Ha nincs borogatás akkor nagyobb eséllyel fertőződhet el.

Ami pedig még fontosabb, hogy vattával! Az orvosok által használt steril kötést azt nagyon gyorsan felejtsétek el, mert durva a felülete. Nem is értem miért használják.

A vizeléssel egyáltalán nem volt probléma. Amire viszont fel kell készülni az az alvás alatti merevedés! Az előttem lévő hozzászóló tippjét tartsátok meg, vágjátok magatokat magzatpózba!

És mivel a varratok, 2-3 hét alatt tűnnek el ezért ez egy hosszú procedúra.

A makk pár nap alatt hozzászokott az új körülményekhez, de azért Lidokain kenőccsel egy kicsit rásegítettem ;)

Kamillatea, puha vatta, és Lidokain mindenképpen legyen bekészítve.

Pozitívumok:

Tulajdonképpen már leírták előttem. Elsősorban az undorító szag amely még a legalaposabb tisztálkodás után rögtön pár perc múlva vissza is jön, sokat mérséklődött.

Az aktus időtartama (legalább is nekem) hosszabb lett, de persze nem annyival, hogy ne tudja elmenni :D

A makk tapintása selymes, enyhén olyan reszelős. Az, hogy nem lett belőle száradt pergamen, az nagyban köszönhető a Lidokainnak.

A kinézetét tekintve, esztétikusabbnak találom. Az eddigi partnereimnek is tetszett.

Ami ronda az a körülmetélés másik fajtája, a részleges körülmetélés. Na az aztán tényleg k...rva ronda :D

Nos, ezek történtek velem. Nem akartam senkit se elriasztani, vagy buzdítani.

2014. jan. 5. 11:02
 32/36 anonim ***** válasza:
8%

Ez elég korrekt végülis.

Egy kérdésem lenne hogy ha nem lett volna egészségügyi gondod,nem büdösödött volna be a fitymád(mert én mosom rendesen és nekem nem lesz utána büdös,de mint írtad eltérőek vagyunk)akkor megfordult volna a fejedbe a körülmetélés?

2014. jan. 5. 16:38
 33/36 anonim válasza:
25%

Gyere le jò Isten!!!

Szeretném tudatni mindenkivel hogy ez egy CSONKÌTÀS fogjatok mar fel vegre. Igen van egeszsegugyi haszna de nem sokba kerul odafigyelni ra es megmosni. Teszem fel pl van akinek gombasodik a laba (hajlam) akkor amputaljuk a labat??

Szegyelje el magat mindenki aki egy tehetetlen gyermeket megcsonkit, vannak kivetelek persze gondolok itt a fitymaszukuletre. A szex es az orgazmus pedig nem olyan elvezetes aki korul van metelve hiszen maga a fityma is tartalmaz erzo receptorokat es nem is keveset (50 millio)

2015. febr. 8. 18:15
 34/36 anonim ***** válasza:

Én is elítélem amikor valakit erőszakkal metélnek körül,főleg ha az egy kiszolgáltatot gyerek még.Láttam pár képet kisgyerekekről,meg videot is és bizony a végeredmény ronda,a gyerek\baba meg hiába az érzéstelenítő vêgig sírta a műtétet,nem bírtam vêgig nêzni.

Én egészsêges kisgyeteket nem tudnák így kínozni,ez kínzás

2015. febr. 10. 20:16
 35/36 anonim ***** válasza:
Megcsináltattad azóta kérdező?
2023. ápr. 16. 09:35
 36/36 PaRtY BoY válasza:
Valaki esetleg azóta?
2023. júl. 24. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!