Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik a körülmetélés előnyei,...

Mik a körülmetélés előnyei, hátrányai?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 21:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
29%

Hagyjuk már ezt a rábeszélő dumát,el kell fogadni sokaknak nem tetszik látványilag sem és minden műtétnek lehetnek negatív követkzeményei,van akiknek jól sikerül,de van akiknek elszúrják és a végeredmény ronda lesz,vagy lesz érzéketlenség,igen is ilyen jelenség is van,a másiknak meg jól sikerül.De ha nem sikerül jól,elszúrják,vagy nem teszik amit látsz akkor Élj vele együtt.

Amúgy meg minden tanulmány mást mond,egy másik tanulmány a spektumonon foglalkoztak vele pár éve,arról szólt,hogy a kisbabákat fölösleges szornogásnak tették ki,fájdalommal együtt és amikor nagyok lettek anélkül hogy tudták volna kimutatták hogy bennük maradt egy nagy szorongás,rossz érzés tudat alatt,a tudat alatt elraktározodott akár kisgyermek kori szorongások,emlékeket vizsgálták és emelett kimonták,hogy ma már szükségtelen a metélés is,nem kell mindenkit metéléni.Ebben igen heves vita van.Egyik felmérés ezt mondja,a másik meg azt.

2013. márc. 15. 18:52
 22/36 anonim ***** válasza:
7%

Az a baj, hogy aki itt azt magyarázza, hogy milyen jó mindent levágni, az utána, ha valaki úgy jár, mint én, azelőtt és más előtt nem fogja vállalni a felelősséget. Egy távoli kis sunyi kibic, semmi más.

Ez meg nettó baromság:

"Első kommentelő az élményi hatást nem befolyásolja, mivel a makk végén található fityma, hámréteg nem tartozik szorosan a hímvesszőhöz."

Én úgy tudom, hogy amíg le nem csonkolják, igenis hozzá tartozik, de mindegy is, okoska...

"Igen az igaz, hogy a makk hámja kicsit elöregedik, azonban ez nem okoz az élményben gondot és higiénikusabb dolog is."

Nem jelent gondot? Akkor én hazudni és félrebeszélni jövök ide föl? Élőben is belemondanád az arcomba, a szemembe, hogy nem jelent gondot? Magyarul, hogy HAZUDOK?

Ki vagy te ember????? Vegyél már vissza, de gyorsan....

"Mellesleg a metéléssel megnyílt alsó része a pénisznek csomó érzékeny pontot szabadít fel, ami ebből következve nagyobb ingeri hatást is eredményez."

Bullshit. Az egész a dörzsölődéstől vastagszik és hiába van "fölszabadítva".

Bullshit az egész dumád.

2013. márc. 18. 19:22
 23/36 anonim ***** válasza:

1. Nem tart tovább a szex ez egy k*rva nagy tévhit majd meglátod.

2. Érzékennyé válik, kivörösödik, hámlani kezd ,

3. Mondjuk nekem tetszik ,de nehezebben lehet ingerelni és ez hátrány.

2013. máj. 17. 17:01
 24/36 anonim válasza:
5%

előnyei,: Kiseb lesz a pö*csöd

hátrányai:fáj

2013. júl. 3. 19:40
 25/36 anonim ***** válasza:
17%

17/24 és 18/24-el egyetértek,női szemmel,európai szemmel semmiképp nem mondhatjuk hogy annyira tetszene,kis hazánkban meg elvétve találkozol metélt pénisszel,induljunk ki ebből,amúgy igaz ,hogy amerikába is csökken ez a szám és ott is csak azért volt eddig 40%-os,hisz sok afrikai,arab világból(homokos területe fürdési lehetőség,rendszres tisztálkodási lehetőség nehezen volt megvalósítható stb) való népcsoport él ott.

De ha már annyira pártolja itt valaki a metélést akkor nézzen körül hogy milyen brutális módon zajlik ez még ma is sok helyen,nem csak afrikába,nem csak elmaradott helyeken és ha majd alá veti magát érzéstelenítő nélküli,késsel történő megcsonkításhoz kíváncsi leszek akkor is támogtni fogja vajon.Azt sem értem egyáltalán hogyan lehet valaki testének egy részéről dönteni,mert ott a gyerekekkel ezt művelik,lefogják és a testük egy darabját levágják,végülis erről van szó.

A hitről,szokásokról ne beszéljünk,ezzel irányítják az embereket,hiszen ha nem tudják rávenni őket hogy megtegyenek valamit akkor majd azt mondjuk bennt van a vallásba,de ne röhögtessük ki magunkat semmilyen Isten nem akarja hogy a gyerekek testét késsel szabdalgassuk,érzéstelenítő nélkül,ha nem tetszet volna a fityma neki nem teremti oda valójában.Vallással sokakat lehet irányítani.Nem a legjobb dolgokra használják fel a vallást éppenséggel.

2013. júl. 6. 19:26
 26/36 anonim ***** válasza:
53%
Már megint kevered a szezont a fazonnal. Nem az afrikai, barbár törzsi körülmetélésről beszélünk, hanem a kórházi környezetben, sterill körülmények között végzett kisműtétről ami bármelyik életkorban elvégezhető, illetve bizonyos esetekben szükséges is elvégezni. És ez nem szeretem-nem szeretem kérdés.
2013. júl. 8. 16:26
 27/36 szuperpocok ***** válasza:
85%

Néhányan jókora nagy f..ságokat írtak be. Jómagam mint körülmetélt, hadd szóljak közbe.

20 éves koromban csinálták meg. Egészségügyi okok miatt. Merev állapotban nem ment hátra a fityma, nem ment rendesen a szex. Rohantam a dokihoz. Megcsináltattam.

Nekem minden remekül ment, persze a műtét nem volt egy leányálom, meg az utána következő 2 hét a varratok miatt, mert álmomban amikor feláll akkor a varratok befeszülnek ami reggelre kurv...ra fáj, ilyenkor gyorsan magzatpózba kell vágni magadat. A lényeg az az, hogy kamillateával kell borogatni és akkor remekül gyógyul :)

Valaki itt azt írta, hogy kérgesedik a makk. Valóban egy kicsit száradt lett. De a tapintása csak olyan enyhén recés :D . Akinek pergamenszárazságúra száradt az nem kenegette rendesen utána. Mert igen, azt is kell ám.

A szex ku...va jó így. Igen, hosszabb az aktus. De aminek a legjobban örülök, hogy nincs az a k..va bűz ami a fityma mögül jön, annak ellenére, hogy rendesen tisztán tartottam.

A lányok is csak profitálhatnak belőle:

- mivel nincsen fityma ezért nem telepedhetnek meg mögötte a bacik, ez nagyban csökkenti a fertőzések kockázatát

- mivel szag nincsen annyira, a csajok egyszerűen imádják szopni :)))))))))))

2013. dec. 28. 22:28
 28/36 anonim ***** válasza:
15%

Én továbbra is tartom magam ahhoz hogy sok csajnak nem tetszik európába legalábbis és van akinek jobban kérgesedik a keleténél a makkja,vagy síkosítóra van szüksége és a beszólások bizony előfordulhatnak.

Az más ha valakinek valóban csak ez a megoldás van a szükülete kezelésére,de sokszor van más megoldás is csak nincs rá mód.

54%-os! de bizony amikor a metélét ajnározod erről is beszélj,ezek még ma is sok helyen így zajlódnak(gazdag országban is,járnak iskolába,tanulnak az emberek,mégis barbár módon végzik,vagy tömegesen),te arról írsz hogy kis dolog a metélés,de nem az, a gyógyulási idő is hosszú 1 hónapig is eltarthat akár,a vízelés,a merevedés sem kellemes és így kell menned munkába,suliba.És ilyen intim műtéthez sem diáknak,sem kollegának semmi köze,ott is meg kell oldani akár a tisztántartását,meg kell oldani a helyzetet valahogyan.Amikor megkapod az érzéstelenítőt az sem kellemes.Ha valaki egészséges nincs a szerszámmal baja,nem hinném hogy ennek kikellene tenni,azt hiszed ha baba korban csinálják nem fáj a bébinek éppenséggel,nem fáj amikor kötözik,hozzá érnek,hát tévedsz,ahogy fáj a felnőttnek,kamasznak a bébinek is.Az érzéstelenítő meg elég hamar kimegy hidd csak el.

Ne csak abból indulj ki hogy ismersz 3-5 embert akit metéltek,és nekik milyen volt.Az emberi test nem teljesen egyforma,az érzések sem,valakinek egy oltás is fáj,a másik meg észre sem veszi,nem is egyforma ütembe gyógyulunk.Van akinek a gyógyulási ideje alatt ödémája lesz,vagy gennyezik és a rátapadt kötést cserélgetni kell,sehol sem kellemes,vagy fájdalom mentes érzés.

Az más amikor valakinek nem volt más megoldás rá,ha valóban nem volt más megoldás és így megszabadult a kellemetlenségektől amikkel egyetért.De sok esetben van más mód is,vagy nincs is rá szükség,te meg erre buzdítasz mindenkit.

Kíváncsi lennék megvagdosnának alakítás céljából is alul,hisz van szemérempalasztika nőknél is akkor ennyire buzdítanál itt mindenkit,ha téged akarnának vagdosni az is annyira rutin lenne,semmi nagy ügy.Szerintem nem,ha majd neked kellene a kötést ott cserélgetni mert a sebbe ragad másképp gondolnál rá.

2013. dec. 31. 16:54
 29/36 szuperpocok ***** válasza:

Valóban. Igazad van. Ezt kifelejtettem. Csak én most így annyira jól érzem magamat, hogy hajlandó vagyok elfelejteni a műtétet.

Mondjuk a műtét az nekem zökkenőmentes volt. A gyógyulási idő viszont valóban nem volt könnyű. De gyorsan túl voltam rajta.

A kötést a műtét utáni másnap le is lehet venni. Onnantól kezdve én kamillateával borogattam. Az orvos hintőport javasolt, de eszébe ne jusson senkinek se!

A lényeg: kamillateás borogatás ;)

A makkot meg Lidokainnal kenegetni. :)

2014. jan. 5. 10:30
 30/36 szuperpocok ***** válasza:

A vizelés teljesen zökkenőmentes. Nem tom miket beszélsz. Nincsen múmiakötésben a farkad. Egyedüli nehézség az a merevedés, ami alvás közben rád köszönt tetszik vagy sem.

De ébren nem nagyon gondolsz a szexre ilyen állapotban...

2014. jan. 5. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!