Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van. Megyek...

Fitymaszűkületem van. Megyek urológushoz, körülmetélés kizárt dolog! Megfogja tudni oldani a nélkül is?

Figyelt kérdés
kizárt dolog,hogy körülmetéltessem magam, még részlegesen sem.

2013. febr. 16. 17:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
15%

Az érzéketlenségről elég sokan beszámolnak, pont azok sokszor, akik akarják a csonkolást, szóval érdekes, hogy MINDENT tagadsz, elég szánalmas arc vagy te...

No de a lényeg, hogy a kérdező már bőven megkapta az infókat, akárhogy beszélnek itt páran ennyi hülyeséget...

2013. febr. 28. 21:09
 22/40 anonim ***** válasza:
31%

> van egy "fitymalobby"

Ó, már úgy vártam, mikor jössz elő ezzel a baromsággal :)

> akik rémísztő történetekkel ijesztegetik azokat, akiknek egészségügyi okból kell elvégezni ezt a kisműtétet

Mondja ezt egy valaki, aki folyton azt reklámozza, hogy mennyire jó a KM és hogy mindenkinek KM kéne lennie, mert neki (neked) ez annyira tetszik. Kihangsúlyoznám, hogy ez mennyire fura, amikor tizenkevés éves fiúk kérdéseinél mondasz ilyeneket.

Ha lobbi van, akkor az inkább a KM-lobbi, akik az esetek túlnyomó részében csak a saját szexuális fűtöttségüket / érdeklődésüket viszik bele a „tanácsadásba”. Ez különösen látszik a te írásaidon, és bizony szerintem ez baromira nem ide való, ha igazad van egyébként az adott esetben a KM szükségességéről, ha nem (mert bármennyire is úgy próbálod beállítani, hogy mi mindig és folyton ellenezzük a te kedvenc „kisműtétedet”, azt kell mondjam, hogy mi általában leírjuk a lehetséges megoldásokat, azok előnyeivel és hátrányaival, ti (te) pedig csak egy lemezt hajtogatsz, és minden egyébként működő megoldást csak fikázni tudsz).

Kisműtét az ángyod térde kalácsa. Az persze nem zavar, hogy az első pár hét az konkrét horror (a seb, a kötözés cseréje, az érzékeny makk), és a teljes felépülés akár néhány hónap is lehet. Te csak a személyes érdekeidet nézed, és egy pillanatra se fordul meg a fejedben – de nőként nem is tudhatod, milyen –, hogy a másiknak min kell keresztül mennie. Érdekes, még soha nem láttalak reagálni egy sikeres műtét után újra visszajelző kérdező után, szerintem még sose olvastad el azokat a hozzászólásokat. Nem egy leányálom a felépülés, ezt eddig nagyon sokan leírták személyes tapasztalatból – amid neked soha nem lesz.

> Csonkolás, kiszáradás, érzéketlenség?? Ugyan! Egyik sem igaz.

Az első szó valóban érzelmekkel fűtött, de legyél szíves konzultálj egy értelmező kéziszótárral, ha nem tudod, mit jelent.

A másik kettőre csak azt tudom mondani, hogy te magad szoktad reklámozni, mennyivel jobb a – dobpergés... – SZÁRAZ MAKK és mennyivel jobb, hogy tovább bírják a KM férfiak, mert ÉRZÉKETLENEBB a micsodájuk. Na, csak nem tetszel alkalmazni valami kettős mércét, édes lányom?

> Akik elutasítják a körülmetélést, azok homokba dugják a fejüket!

A legmélyebb homokbadugást egyelőre tőled láttam, aki semmi mást nem képes befogadni, mint azt, hogy KM ha baj van, KM ha nincs baj, KM mindenkinek, KM akkor is ha minden rendben van, KM így, KM úgy, KMKMKMKMKMKMKMKMKMKMKMKMKMKMKMKM. Ez a te összes hozzászólásod, kivéve amikor huszoniksz%-ot hergeled.

Még ha egyébként egyetértenék veled a műtéttel kapcsolatban, akkor is nettó zavarónak, undorítónak találnám a viselkedésedet.

Maradok feltétlen híved,

R. :)

2013. márc. 1. 07:59
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Igen, meg fogja oldani anélkül is. Ha mégis erősködne, otthagyod, azt maradsz így . Ennyi.

Nem is értem, hogy erre az egyszerű kérdésre az előttem válaszoló, mit tudott ennyi mindent összeírkodni. Se füle, se farka.

2013. márc. 1. 17:41
 24/40 anonim ***** válasza:
10%

Kedves #23. A kérdést sokkal korábban megválaszoltam már, az előző válaszban pedig #19-re válaszoltam, a „>” jelek után az adott hozzászólásból való idézeteket találsz (teljesen meglepő módon pont úgy, mint egy e-mailben). #19 egy rendszeresen visszatérő marketinges kisasszony, aki folyamatosan a KM tökéletességéről és elvártságáról ömleng.

Az igaz persze, hogy az egyik irányelv azt mondja, hogy ne válaszoljunk válaszokra, de úgy tűnik az egész GyK-n magasról tesz mindenki erre, úgyhogy nem érzem én se fontosnak a követését.

2013. márc. 1. 22:56
 25/40 anonim ***** válasza:
38%

Nem fogja tudni megoldani, mert a fitymaszűkület megoldása a tudomány mai állása szerint a körülmetélés.

Ugyanakkor nem kell ettől parázni.

Ha arra a szerencsétlen "csonkolt" válaszadóra gondolsz, aki ide irogat kisregényeket a kiszáradt makkjáról, akkor tedd azt, de bízom benne, hogy több eszed van. Menj el a legközelebbi Urológia szakrendelésre, és kérdezz meg egy orvost. Ha azt mondja, hogy körül kell metélni, akkor nyugodtan csináltatsd meg ezt a kisműtétet (délután saját lábadon hazamehetyz). Ha szenvedni akarsz tovább ezzel még évekig ... akkor ne csinálj semmit. Magától nem fog "meggyógyulni".

A körülmetélés egészséges dolog, sokan orvosi (és vallási) ok nélkül is megcsináltatják!

2013. márc. 4. 16:39
 26/40 anonim ***** válasza:
58%

"kizárt dolog,hogy körülmetéltessem magam, még részlegesen sem."

Kedves kérdező! Vagy elfogadod, amit az orvos javasol, vagy kívül tágasabb. Ez ilyen egyszerű. Aztán az égvilágon senkit sem fog érdekelni, hogy eldobhatod majd a nemi életedet. Senki sem fog erőszakot venni rajtad. Ugye tudsz követni.

2013. márc. 5. 12:38
 27/40 anonim ***** válasza:
17%

Látszik, hogy a beteg fétissel megvert asszony nem tud már magával mit kezdeni:

"Ha arra a szerencsétlen "csonkolt" válaszadóra gondolsz, aki ide irogat kisregényeket a kiszáradt makkjáról, akkor tedd azt, de bízom benne, hogy több eszed van. Menj el a legközelebbi Urológia szakrendelésre, és kérdezz meg egy orvost."

Én vagyok a csonkolt hozzászóló, aki el meri mondani, hogy milyen az, amit ez a szerencsétlen beteges nő soha nem tudhat meg: milyen az, amikor körüölmetélnek és aztán gyerekként hogy éltem meg ezt, illetve felnőttként mennyi problémám volt van és lesz, csak EMIATT.

Én vagyok az a hozzászóló, aki a beteges nő és a barátai helyett értelmes tanácsot ad és nem azt, hogy vágasd le magadról azt, aminek funkciója van és még lehet is: ugyanakkor vállalom a felelősséget az összes szavamért élőben.

Én amúgy - a hölgy tanácsa is ez - sok urológusnál voltam és egyáltalán nem mondtak ilyet, hogy "A megoldás a teljes körülmetélés", mivel a hölggyel ellentétben ők rajtam kívül is láttak már elég sok problémás, kiszáradt, rojtosra vágott esetet és nekik is csak azt tudták mondani, hogy sajnos ez ilyen, minden műtétnek kockázata van, amit a beteges hölgy és a körülmetélő kis reklámozó csapat, akik honlapot is gyártottak és elég kemény pénzük, idejük, energiájuk van ebben (nyilván kitaláljátok, hogy van mit szétosztani aztán, amikor a honlapon reklámozott kedves doktorok visszatejelnek nekik) szépen elbagatellizálnak, elhazudnak....

Hát ennyi....

2013. márc. 5. 22:05
 28/40 anonim ***** válasza:
38%

Te tényleg beteg vagy, de nem(csak) a farkad miatt!

A körülmetélés pont akkor lesz "rojtos", ha nem a teljes fitymát távolítják el. Sokkal nehezebben és valóban rondán gyógyul, arról nem is beszélve, hogy az esetek kb 20 % -ban újra beszűkül a meghagyott rész, azaz újabb műtét! Nagyon sok tudatlan beteg van, és a férfiak egy része tényleg betegesen ragaszkodik a fitymájához. Ha nem tetszik az orvos diagnózisa, akkor miért kérdezted meg? Vagy van bizalom, és hallgatsz rá, vagy azt akarod hallani, amit te gondolsz (tévesen). Megjegyzem: ebben a kérdésben olyat úgysem találsz!

Lassan írom, hogy megértsd: a fitymaszűkület megoldása a körülmetélés.

2013. márc. 7. 10:25
 29/40 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező,

és mindenki más :)

Azt hiszem, ennek a nőnek az ámokfutása egyértelművé teszi a szándékai alattomos mivoltát....

"A körülmetélés pont akkor lesz "rojtos", ha nem a teljes fitymát távolítják el."

Valóban, akinél az egészet AKARJÁK eltávolítani és aztán kis cafatok fentmaradnak, később már ELTÁVOLÍTHATATLANUL (de te biztosan okosabb vagy, mint az összes orvos, akiknek mutattam) annak maradt valami, csak éppen nem tud funkcionálni. Gyerekkorban gyakori, hogy vágnak, aztán úgyhagyják, nem is látszik, hogy csúnyán heged össze, aztán az orvos - ahogy nálam is - szintén nem érdeklődik, csak látja, hogy nem fáj és hagyja úgy, ennyi... majd, amikor jön az a kor, hogy már használná az ember - ugyebár ezekről neked fogalmad se lehet nőként - már zavaró lehet, hogy feszül a bőr, húzza a makk azon részeit, ahol rá van nőve a bőrhíd. De biztos én érzem ezt rosszul és az összes plasztikai sztársebész és urológus, mindenki rosszul látja, csak te látod jól, aki évek óta nyomod itt a rossz dumádat, nő létedre. Miért nem mész valami női fórumra sminkekről és csiklólevágásról társalogni?

"Sokkal nehezebben és valóban rondán gyógyul, arról nem is beszélve, hogy az esetek kb 20 % -ban újra beszűkül a meghagyott rész, azaz újabb műtét!"

Nem tudom, ez a 20% honnan van, de biztos legalább annyira megbízható adat, mint te magad, aki soha az életben nem vállalod föl a véleményedet élőben :)

"Nagyon sok tudatlan beteg van, és a férfiak egy része tényleg betegesen ragaszkodik a fitymájához."

Őrület! Beteges ragaszkodás a fitymákhoz, csiklókhoz... az ész megáll...

"Ha nem tetszik az orvos diagnózisa, akkor miért kérdezted meg? Vagy van bizalom, és hallgatsz rá, vagy azt akarod hallani, amit te gondolsz (tévesen). Megjegyzem: ebben a kérdésben olyat úgysem találsz!"

Pfffffff.......

"Lassan írom, hogy megértsd: a fitymaszűkület megoldása a körülmetélés."

Lassan írom, hogy mindenki lássa: ez egy beteg nő, aki beteges tanácsokat ad. (Amíg hagyják...)

2013. márc. 7. 14:45
 30/40 Argetlam válasza:
56%
Ha rám hallgatsz körülmetéled sokkal higiénikusabb és fájdalommentesebb, mint fedőhámmal a makkon. És ha annyira szenvedni akarsz vele, hogy nem hagyod a körülmetélést tedd, de az sokkal fájdalmasabb dolog. Illetve ha azt hiszed szégyen akkor jó nagyot tévedsz, mert a magyarok többségének metélve van és nem vallási okok miatt :D szóval no para am meg nem fájdalmas :D
2013. márc. 12. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!