Fitymaszűkületem van. Megyek urológushoz, körülmetélés kizárt dolog! Megfogja tudni oldani a nélkül is?
Hajaj, megint betört a férfiak egészsége - témához egy nő, aki még csak nem is orvos....
De a lemez ugyanaz:
"Nem kell kiakadni a körülmetélés miatt."
Persze, csak a női körülmetélés ellen. Ha pl én azt mondom - márpedig bizony mondom, mert így van - hogy a körülmetélésnek áldozatai is vannak, pl én, akkor rögtön támadnak, hogy nyilván hazudok és más is hazudik, aki ezt mondja, hogy rosszul járt a körülmetéléssel.
Én viszont arccal, személyesen bármikor vállalom az igazságot, a hölgy viszont, a beteges dolgait érthető módon nem vállalja.... ennyit arról, ki a hiteles és ki nem....
"Nagyon egészséges, jó dolognak tartom."
A hölgynek az EGÉSZ-SÉG-ről még nem sikerült igazán sokat gondolkodnia. Vajon mitől lesz egészebb valami, amiből csonkoltak valamennyit? Hm... elég sánta logika. Főleg ha abból indulok ki, amennyi problémát, bajt okoz ez nekem már évtizedek óta, csak a ráköltött pénzmennyiséget ha számolom..... pfff... nem is lehet számolni....
"A bemetszés nagyon sokszor nem segít."
Érzitek az érvelést? :D
Nagyon sokszor NEM :D
Azt nehéz már leírni, hogy a szétrángatott, sebesedett és emiatt hegesedett fityma az, ami már valóban nem menthető meg....
Itt ezen az oldalon is rengetegen írják le tapasztalataikat arról, hogy a szűkületeiket tágítással, kis bemetszéssel, plasztikával, részleges metéléssel meg tudták oldani. Láthatja, olvashatja mindenki. (Bár lehet, hogy az is biztos mind hazugság, a beteges logika bármire képes)
"Az igaz, hogy egy kicsit érzéketlenebb lesz a makk az állandó fedetlenség miatt, de hamar meg lehet szokni."
Értsd: a hölgy hamar meg tudja szokni, ha valamelyik hímnek, pl a párjának tönkremegy részlegesen az érzékelése.
Azt hiszem, én is gyorsan meg tudnám szokni az ilyen tanácsadók csiklójának eltávolítása utáni állapotot. Ti hogy vagytok vele?
"A világon a férfiak 25 - 30 %-a körül van metélve"
Ez természetesen megint nem igaz, a férfiak 85%-a NINCS körülmetélve a világon, azokon a helyeken, ahol eü. okokból csinálták, egyre kevésbé csinálják - pl az USA-ban. A hölgy a hőn szeretett Iszlám miatt tud nagy számokkal dobálózni, amihez azt hiszem, nem kell hozzáfűzni semmit... főleg egy nőnek :(
"és számos előnye van nem csak a férfiak számára, hanem a női oldalon is! Bátorság! Légy FÉRFI!"
Szóval, magyarul: nekem, a nőnek nagyon jó, ha nincs smegma és jó sokáig bírjátok az ágyban!
És ez a legfontosabb! :D
Mikor lesz már kitiltva ez az évek óta hülyeségeket írogató nő és a barátai? Komolyan nem értem, hogy egészségügyi kérdésben miért hagynak embereket ámokfutni itt úgy, hogy hülyeségeket beszélnek, szándékosan trollkodnak, nem is orvosok.... nevetséges....
Folyamatosan provokálsz, de lepereg rólam. Úgy ahogy az a rengeteg hülyeség is amit itt összezagyválsz.
Keress egy jó pszichiátert, tanuldd meg elfogadni elsősorban magadat, aztán majd ha ez megy, akkor másokat!
"Én viszont arccal, személyesen bármikor vállalom az igazságot,"
Kedves akárhányas? És ez mit jelent? Hogy feltétlrenül igazad van? A fél világ körül van metélve. Ennyi ember nem téved.
Az van, hogy a konkrét érvek mindig eltűnnek, ez a tapasztalat. És igen, igazam van. Bocs.
Mivel tapasztalatból beszélek.
Nincs a fél világ körülmetélve. A világon a férfiak több, mint 85%-a NINCS körülmetélve. Ahol a barbár törzsi vallás miatt a varázsló meg az egyéb vadállat megcsinálja, mert különben jön a jóisten és megbüntet.... na ott megy ez a barbárság. Ahol meg "egészségügyi indokok" miatt csinálják, ott egyre kevésbé megy ez. Nézz csak utána: a legjobban az USA-ban erőltették, aztán mostanra, kb 10-15 éve egyre kevesebbet csinálják. Dr Spock se támogatta a körülmetélést, ő valószínűleg jobban értett hozzá, mint te.
Csökken a csonkolások száma Angliában is, Új-Zélandon és Ausztráliában is.
Legutóbbi ausztrál felmérés szerint a nők a pénisz természetes síkosságának hiánya miatt előnybe részesítik a természetes péniszt. Csak úgy szólok.
Na szóval, te mikor vállalod a hülyeségedet személyesen? Beszéljünk a lényegről...
Csaonkolás, mert nem nő vissza.
Kiszáradás: elég rákeresni arra, hogy " dry glans " és egyből látni az enyémhez hasonló több makkot is a neten, elég gyorsan lehet látni.
Beírhatod azt is, hogy skinbridge, ott is látszik sok találat, némelyik szebb, némelyik még csúnyább is, mint az enyém....
És még mindig: én vállalom személyesen is minden szavamat, kedves utolsó meg pont úgy lapít a monitorja mögött, ahogy a kis barátai egyéb kérdéseknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!