Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után a varratok...

Körülmetélés után a varratok helyén feldagadt a bőr. Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

3 hónapja volt a műtét, az egykori varratok helyén felduzzadt a bőr.A varrat szedés után elkezdett csökkenni a duzzanat, de egyre lassabban és egyre kevésbé látszik,hogy javulna.Jelenleg olyan mintha egy fityma lenne a makk alatt, csak talán valamivel nagyobb.

Viszont csúnya.

A műtő orvos szerint 6 hónap múlva fog elmúlni (ezt 2 hónapja mondta).Sajnos én ebben nem bízok.Egyéni véleményem szerint soha sem fog eltűnni, de azért reménykedek...nincs valami lehetséges módszer ami besegíthetne a "bőrcsomó" eltűnésében?

(Olyan ez mint mikor valaki hirtelen sokat fogy, a bőr ott marad, de nyilván nem lehetséges egy újabb műtét mert akkor a varratok helye megint felduzzadna...továbbá nem maradt felesleges bőr.)

2013. febr. 15. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Ilyenek olvasatán csak sajnálkozik ,és bosszankodik az

ember. Mert nem ilyen esetekről írnak sokan .

3 hónap után ennek nem szabadna már előforduli.

Ne akarom itt a dokit minősiteni,de nem oda teszem akit

jutalmazni kellene ezért .

2013. febr. 15. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Keress egy masik orvost es mutasd meg neki. 3 honap utan elvileg nem kellene nagy csomoknak lenni. Ez a csomosodas egyreszt muteti technika meg anyaghasznalat kerdes is. Nekem 4,5 het utan mar alig latszanak csomok. Nyilvan a mutet utan meg volt dagadva es erosen latszott, de kb. a 3.hettol ahogy kijottek a varratok, nagyon gyorsan tunedeztek el a csomok is. Minimal kidudorodasok meg vannak..
2013. febr. 15. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is kb 3 hónapja volt, csomók sehol. Mármint a helye megmaradt, de olyan mint aminek lennie kell.Nem gondolom hogy természetes, keress fel egy másik szakembert!
2013. febr. 15. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Kijött az összes varrat?

Nekem maradt benne évek után is még, egy részét ki tudtam nagy nehezen operálni, egy része meg mintha most is ott lenne, mert teljesen "betokosodott".... nagyon gáz dolog ez a körülmetélés, csak a gondok vannak vele. Te miért csináltattad ezt? Cukorbeteg vagy?

2013. febr. 18. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!