Ma felhuzták a fiam fitymáját nagyon szenved mkior fog javulni?
ennek a dilije a körülmetélés-fétis, ezt szajkózza már egy ideje :DD
ez nem fétis kérlek, hanem egy nagyon egészséges megoldása egy problémának, sőt mi több, probléma nélkül is egy nagyon egészséges, higiénikus állapot! nézz körül a világban okoska, aztán utána mondj arányokat! nálunk ez nem annyira "divat", de attól még nagyon sok civilizált helyen amolyan kimondatlan alapkövetelmény egy fiúval szemben!
Ez az oldal arra szolgál, hogy a kérdezőknek segítsünk azzal, hogy lehető legjobb tudásunk szerint válaszoljunk a fölmerült kérdésre. Nem pedig egymással cseteljünk/fórumozzunk.
De, hogy a kérdező is normálisabb képet kapjon, pár dolgot le kell szögezni:
Akkor mondhatjuk, hogy CSAK a teljes körülmetélés segíthet egy problémán, amikor nagyon erős a szűkület, spanyolgallért okoz. Cukorbetegségnél, teljes bepirosodásnál.... akkor bizony kellhet. De ez nagyon-nagyon ritka. A kisebb problémákat kisebb beavatkozásokkal lehet megoldani - bemetszés, részleges metélés, plasztikák, nyújtás stb. Milliónyi helyen olvasható és látható, hogy ezek a módszerek működnek, gyorsabb gyógyulást és a természetes állapothoz jóval közelebb álló látványt nyújtva, megőrizve minél többet abból, ami nem viccből nőtt ránk, mivel funkciója van (vagy lenne).
Az USA-ból sok hülyeség ragadt át ránk, európaiakra, ebből az egyik a mandulaműtétek erőltetése, bármilyen torokprobléma esetén. Ha egyszer begyullad a mandula, már veszik is ki. A RÉGI MÓDSZER SZERINT. Merthogy a 90-es években egészen nagyon csöndben, szép lassan ez a módszer eltűnt. Jelenleg az orvosok leginkább azt javasolják, hogy a folyamatosan, mondjuk évente 2-3szor gyulladó, főleg gennyesedő mandulát KELL eltávolítani, mert amúgy - a fitymához hasonlóan - védelmi funkciója van, az IMMUNRENDSZERÜNK RÉSZE.
Továbbra se találok választ a körülmetélős fétisben szenvedő makacs csonkolópártiaknál arra, hogy vajon Dr Spock, a híres csecsemő- és gyermekorvos vajon miért nem támogatta a csecsemők rutinszerű körülmetélését?
Vajon miért hátrál ki belőle most az állam (az USA-ban már nem támogatja a TB, ahogy korábban) és egyre több szervezet miért tiltakozik ez ellen?
Az USA-ban egyre kevesebb fitymacsonkolás van, mivel elég sok problémát is okoz. El lehet képzelni, ahol ilyen sok csonkolt péniszű férfi létezik, nem ok nélkül jött létre rengeteg körülmetélést ellenző csoportosulás, honlapokkal, stb.
Ahogy a "minden mandula ellenség"-féle bullshit eltűnt szép lassan, csöndben, úgy fog szép lassan eltűnni ez a másik, jóval nagyobb barbárság is. Már el is kezdődött. A számok egyértelműen mutatják...
Azt gondolom, hogy olyan országokhoz, rendszerekhez csatlakozni, ahol a gyerekeket, csecsemőket csonkolnak, nem egy civilizált út.
Én azt gondolom, hogy felelős szülőként, nevelőként nekem az a legfontosabb dolgom, hogy a gyereket abban az állapotában (EGÉSZ-SÉG, ugye) neveljem föl, ahogy megteremtve lett.
....ja, és a higiénia....
Nem értem, hogy az ivóvíz országában miért kellene bárkiről is bármit lecsonkolni.
Emellett valljuk csak be, ha valaki fél napig nem fürdik, akkor nem csak a fityma alatt lesz rossz szag, hanem a herezacskó környékén is, ergo a szexhez még mindig illik tisztálkodni egy kicsit... nem a csonkolás oldja meg a dolgokat.
Amúgy meg én nem élvezem az orális szexet a körülmetélés, a megvastagodott makk miatt, de ismerek másokat is, akik ugyanígy jártak, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!