Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma felhuzták a fiam fitymáját...

Ma felhuzták a fiam fitymáját nagyon szenved mkior fog javulni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 19:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
30%

így van, 20-as!

egy kis vagányságot már ....

most azt a fél percet kibírja, cserébe a végleges megoldásért .. nem?

és megint hangsúlyozom h azért az a krémes vacakolás meg kamillás baromkodás nem igazán vezet célra, vagy csak részlegesen javít a helyzeten.

2013. jan. 8. 11:30
 22/69 anonim ***** válasza:
50%
nem felperc fajdalom te szadista hanem 2het fajdalom fogfajasra egybol csilapitot veszel be mert faj na akkor gondolkozz ez kethetig faj es nem vehetszbe gyogyszert
2013. jan. 8. 11:50
 23/69 anonim ***** válasza:
76%

oké, akkor legyen 2 hét .. viszont cserébe az egész élet rendben lesz!

és ugyan miért ne vehetnél be erre fájdalomcsillapítót? ki gátol benne? ez baromság, bocs. ismertem srácot akit körülmetéltek 18 évesen, és ő is mesélte h pokoli fájdalom volt az első pár nap, de egyrészt megérte, másrészt ő is szedte a fájdcsillapítókat aztán annyi

2013. jan. 8. 14:37
 24/69 A kérdező kommentje:
Már jobb neki de fáj és pokolian égő holnap megyünk vissza remélem már nem lessz gond
2013. jan. 8. 16:12
 25/69 anonim ***** válasza:
20%
latod pokolian eg tehat faj es nezd az h gyerek szval erosebb fajdalom en srac miatt agodok es remelem minel kevesebbet nem szenved mostmat
2013. jan. 8. 17:09
 26/69 anonim ***** válasza:
59%

Szomorú látni, mennyien nem tudnak/akarnak magyarul fogalmazni, írni és írásjelekkel bíbelődni. Azt is úgy csinálják, hogy rátenyerelnek a billentyűzetre, így aztán ötször el kell olvasni, hogy érteni lehessen és az se 100%-os...

Akinek nem megy az írás, miért nem csak olvasni jön ide?

Remélem kérdező, hogy minden rendben lesz a gyerekkel.

A feltépés, a kamillás áztatás - szemben a sok rossz akaratú ide beíró trollok véleményével - a krémezéssel és egyéb módszerrel együtt igenis eredményes és jó eséllyel megakadályozhatja, hogy csonkolni kelljen a péniszt.

2013. jan. 8. 21:52
 27/69 anonim ***** válasza:
72%

jaj! micsoda tudatlanság!

nem a péniszt csonkolják,hanem csak a bőrt róla!

egyébként tényleg bizonyára javult már sokat az állapota, de még mindig nem értem, hol a fájdcsillapító :(

na azt viszont én se értem h mi a francnak írogat ide olyan, akinek az írásához kb 5x futottam neki, de sajnos most se tudom értelmezni, egy zagyvaság az egész ...

2013. jan. 8. 21:57
 28/69 anonim ***** válasza:
32%

igazából van akinek nicns értő olvasás az elolvahatja 100 szor modatot akkor sem fogja megérteni mivel van egy alap szint meg szint allat.

2 nem álltok ugy %-ban h barkit lemodjatok

köszönöm :D

2013. jan. 8. 22:15
 29/69 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg tanulj meg írni, mert olvashatatlan.
2013. jan. 8. 23:07
 30/69 anonim ***** válasza:
19%
erre modjak az emberi agy helyre rakja szavakat kivéve akinek nem :D
2013. jan. 8. 23:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!