Ma felhuzták a fiam fitymáját nagyon szenved mkior fog javulni?
így van, 20-as!
egy kis vagányságot már ....
most azt a fél percet kibírja, cserébe a végleges megoldásért .. nem?
és megint hangsúlyozom h azért az a krémes vacakolás meg kamillás baromkodás nem igazán vezet célra, vagy csak részlegesen javít a helyzeten.
oké, akkor legyen 2 hét .. viszont cserébe az egész élet rendben lesz!
és ugyan miért ne vehetnél be erre fájdalomcsillapítót? ki gátol benne? ez baromság, bocs. ismertem srácot akit körülmetéltek 18 évesen, és ő is mesélte h pokoli fájdalom volt az első pár nap, de egyrészt megérte, másrészt ő is szedte a fájdcsillapítókat aztán annyi
Szomorú látni, mennyien nem tudnak/akarnak magyarul fogalmazni, írni és írásjelekkel bíbelődni. Azt is úgy csinálják, hogy rátenyerelnek a billentyűzetre, így aztán ötször el kell olvasni, hogy érteni lehessen és az se 100%-os...
Akinek nem megy az írás, miért nem csak olvasni jön ide?
Remélem kérdező, hogy minden rendben lesz a gyerekkel.
A feltépés, a kamillás áztatás - szemben a sok rossz akaratú ide beíró trollok véleményével - a krémezéssel és egyéb módszerrel együtt igenis eredményes és jó eséllyel megakadályozhatja, hogy csonkolni kelljen a péniszt.
jaj! micsoda tudatlanság!
nem a péniszt csonkolják,hanem csak a bőrt róla!
egyébként tényleg bizonyára javult már sokat az állapota, de még mindig nem értem, hol a fájdcsillapító :(
na azt viszont én se értem h mi a francnak írogat ide olyan, akinek az írásához kb 5x futottam neki, de sajnos most se tudom értelmezni, egy zagyvaság az egész ...
igazából van akinek nicns értő olvasás az elolvahatja 100 szor modatot akkor sem fogja megérteni mivel van egy alap szint meg szint allat.
2 nem álltok ugy %-ban h barkit lemodjatok
köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!