Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma felhuzták a fiam fitymáját...

Ma felhuzták a fiam fitymáját nagyon szenved mkior fog javulni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 19:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
52%
A legteljesebb tisztelettel, *mondják.
2013. jan. 9. 00:11
 32/69 anonim ***** válasza:
23%

#22!

Milyen két hét te? Pár nap legfeljebb. Egy hét már sok. Pár napot egy 11 éves gyerek tök ki kell bírjon. Mikor én gyerek voltam, ennyi idősen volt nekem is egy elég drasztikus beavatkozás. Első nap fájt, második nap nem annyira, aztán el is múlt úgy a negyedik napra.

11 évesen nem kell anyám asszonykodni..

2013. jan. 9. 09:20
 33/69 anonim ***** válasza:
59%
így van, 32-es jól mondja! de egyébként ez az anyámasszonykatonásdi felfogás azóta van mióta nincs katonaság, teljesen eltorzultak már a fiatalok, elpuhultak stb. Egy kis tökös kibír 1 napot sztem is, és mint említettem, cserébe EGÉSZ ÉLETÉRE MEGOLDVA a kérdés, nem pedig utána is szenved, mert azért mégse az igazi ... Lehet kenegetni meg kamillázni meg franc tudja mit tenni, de végleges és biztos megoldást csak ez nyújt!
2013. jan. 9. 09:52
 34/69 anonim ***** válasza:
10%

nem ez nyujt tudom segitek sok srácon

és nem lényeg szenved gyerek szenvedni nem jó

2013. jan. 9. 10:25
 35/69 anonim ***** válasza:
63%
figyelj, te magyar vagy? ????
2013. jan. 9. 10:39
 36/69 anonim ***** válasza:
70%

#34!

Ennek a mondatnak se füle se farka.

- helyesírás egyes!

- fogalmazás egyes!

- külalak egyes!

Leülhetsz, holnapra küld be a szüleidet...

A kérdésre a válaszom: Ha itt mindenféle vajákosasszony módszerekkel akarnak "jót" tenni, attól nem lesz jobb. Kész a beavatkozás, pár nap fájdalom, de ez legyen élete legnagyobb fájdalma. Ki fogja bírni. Sok beteg gyerek örülne ha csak ennyi baja lenne.

2013. jan. 9. 11:01
 37/69 anonim ***** válasza:
37%

Az olyan barbárok, akik azt javasolják, hogy krémes tágítás, enyhébb eljárások (plasztika, bemetszés, stb, ami nem jár nagy veszteséggel) helyett inkább legyen egy teljes csonkolás, azok csak trollkodni járnak ide föl.

Ha a rettenetes undorító tanácsaikat megfogadva a gyerek később olyan helyzetben lesz, mint én - hogy kb használhatatlanná válik a pénisze - akkor ezek a kis trollok nem fognak odaállni és szemtől szemben fölvállalni azt a kis sunyi képüket, amivel ilyenkor röhögnek jó nagyokat, miközben anyukáknak javasolnak olyanokat, hogy csonkoltassák a gyerekeiket :(

2013. jan. 9. 22:52
 38/69 ilonás válasza:
100%
Az én egyik fiamnál is ez történt, de még csak pár hónapos volt. Tetrán krémmel kellett otthon kenegetni, felhúzni és úgy bekenni a gyulladt részt. A tetránt patikában lehet kapni recept nélkül, de vagy ezer forint már. Nagyon jó gyulladáscsökkentő, és az hamar elmulasztotta a problémát.
2013. jan. 10. 10:31
 39/69 anonim ***** válasza:
13%

Lelehet oltani helyesírás miatt de attól még nem fogok ti kedvetekért helyesen írni, pedig chrom aláhuzza pirossal :D

viszont kérdés nem igy szólt " tud e helyesen irni gyerek? igen nem hanem "nagyon szenved mikor fog javulni" na ez az értő olvasás lényeg

előtem szolonak csak anyit párhonapo csecsermőnél? az se rosz gyerek orvos adj visz diplomáját mivel 3éves korban szakad fel teljesen fityma addig nem szabad max előtte félével de eröltetni nem :D részemről enyi nem irok visza nektek

2013. jan. 10. 11:16
 40/69 anonim ***** válasza:
16%

nah gondolom, ismét valaki nagyon okos osztja ki azt, aki szakemberként szól a témához :)))

vicces emberek vannak na, ez tény

2013. jan. 10. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!