Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma felhuzták a fiam fitymáját...

Ma felhuzták a fiam fitymáját nagyon szenved mkior fog javulni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 19:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
52%

nem, sajnos nem értem még mindig, mi volt az alap-probléma :(

és mi oldódik?

2013. jan. 4. 22:40
 12/69 anonim ***** válasza:
70%
Pár nap. Ma volt,persze hogy szar neki. Figyeld neki folyamatosan,csináljátok amit mond a doki. Nyugtasd meg h nem csak neki van így sok férfi ak van vele probléma.
2013. jan. 4. 23:03
 13/69 anonim ***** válasza:
66%

11-es nek: az a probléma, hogy a fiú cscsemőknek sokszor letapad a fitymája, és ez felnőtt korban, illetve később problémát okoz. Nekem is fiam van, pár hónapos korában a gyerekorvosnő a rendelőben megszemlélte, felhúzta. Kis ideig üvöltött, meg tényleg kenegetni kellett valamivel két napig, aztán elmúlt. szintén figyelni kell, hogy nem marad-e a here a hasüregben, leszáll-e a helyére.

Volt dolgom egyszer egy ilyen pasival, hát ne tudjátok meg, felnőtt férfi létére irtózott s szextől, mert mind a két fentebb írt probléma előjött nála és a hatökör padagógus szülei nem nézették meg.... Azóta minden alkalommal rettentő kínokat élt át, még én zavartam el a dokihoz 30 éves korában. Pedig pesti volt! Mi meg annp vidéken laktunk. Orvosa válogatja tehát.

2013. jan. 5. 09:43
 14/69 anonim ***** válasza:
51%
Mármint a fájdalom múlt el, és rendesen fejlődött utána ott, ahol kellett.
2013. jan. 5. 09:46
 15/69 anonim ***** válasza:
29%
eelozo grt dokidhoz alap szabaly 3eves korba valikvle fityma makrol addig se szabad nyulni ez jobb dokik tudjak es kozlik is h van ido es humanus dokik kremmel oldajak meg am parnapig fajt ez komolyan gondolod faj fogad azonal gyogyszert clbe h ne fajon mert fajfalom nem kellemes gondolj bel ez allado fajdalom napokig h nem gondoltok bel az ilyen felelotlenek
2013. jan. 5. 10:49
 16/69 anonim ***** válasza:
67%

nos, az ilyen 15-ös-szerű válaszolók miatt nem értettem a dolgot, hát kb 5x futottam neki minden mondatának :(

de asszem már értem, oké, és tényleg a gyerekorvos feladata lenne, ez kisgyerekkorban azért még mondjuk úgy, tűrhető fájdalom, ahhoz képest, amennyit nyer vele, mert az aztán a durva, ha 30 évesen ilyen problémája van, te atya isten. Komolyan mondod, hogy létezik ilyen pasi? Kb elhinni se akarom ...

Ez is olyan mint a körülmetélés, minél tovább húzzák, annál nagyobb műtétnek számít, és annál többet szenved vele, szal jobb ezen hamar átesni!

2013. jan. 5. 11:09
 17/69 anonim ***** válasza:
2013. jan. 5. 21:16
 18/69 anonim ***** válasza:
75%
#15 bakker... egyetlen szavadat sem értem, pedig igazán próbálkozom!
2013. jan. 5. 21:18
 19/69 anonim ***** válasza:
78%

18:

Én is ezt írom a 15-ösnek, de nem fogja fel, és pedig én is nem gyengén próbálkozom :)

Ha viszont le van tapadva, akkor egy krém ugyan hogy tudna bejutni az elvileg 2 réteg bőr közé? komolyan nem értem ...

2013. jan. 5. 21:31
 20/69 anonim válasza:
96%

Elsős-másodikos koromban nekem is volt ilyen problémám, egy ideig otthon próbálkoztunk (kamillás vízben ülve próbálgatni, stb), de végül a dokinál kötöttünk ki. Felrántotta, ordítottam, aztán pár nap után semmi gond nem volt :)

Nem kell ezt túldrámázni, és az anyukát hibáztatni, sokan túlesnek ezen.

2013. jan. 8. 09:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!