Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma felhuzták a fiam fitymáját...

Ma felhuzták a fiam fitymáját nagyon szenved mkior fog javulni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 19:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 ilonás válasza:
52%
Bocsi, hogy újra szólok, de az a gyermekorvosnő, aki az én fiamnál kb. 5 hónapos korban csinálta ezt a dolgot, így sok év távlatából, igenis jó szakembernek tűnik. Mindenre felfigyelt, amire kellett egy kisgyereknél. A fiam már 32 éves, és sose volt ebből problémája később sem.
2013. jan. 11. 08:42
 42/69 anonim ***** válasza:
49%

39-es hogy megijesztett minket:)

sztem egy sérült ember, aztán itt próbálja szórni a hülyeségeit :)

természetesen nagyon sok fiú átesik ezen, és megmarad ...

2013. jan. 11. 21:00
 43/69 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó, te nagyon okos ember lehetsz, ha ennyire látod, ki a sérült és ki nem.

Tudod, amikor egy módszernél 5% a hibaarány és te benne vagy az 5%-ban, akkor egyáltalán nem érdekel, hogy "de sok fiú átesik ezen és nekik nincs bajuk" tudod kis barátom, amikor neked van bajod, akkor egyből észreveszed a bajt és csak a saját bajod lesz a legnagyobb.

És akkor majd nem lesznek undorító mosolyjeles szutyok szövegeid a neten, ha ezt fölfogod, mert tudod kisember, ez nem annyira vicces, mint ahogy te fölfogod.

Ez az egészségről szól, illene észrevenned. Megvan lassan? Szurkolok, hogy észrevedd.

2013. jan. 11. 22:35
 44/69 anonim ***** válasza:
100%

#42! "39-es hogy megijesztett minket:)"

Nos igen, én magam is éppen azon gondolkodtam, hova pisiljek ijedtemben, hogy egy írni nem tudó így megijesszen, hogy ő már pedig nem fog helyesen írni csak azért sem. :)) Mekkora szánalmas ember ez. :)))

Nagyon tudhat a témában, ha ilyen tudatlan. Vajákos asszony módszereivel valószínűleg otthon kezelget kisfiúkat, vagy máshogy. Tiszta szégyen ez a fogalmazni, helyesen írni nem tudás.

De mire ezeket a sorokat írom, a 11 éves kisfiú már biztosan sokkal jobb bőrben van. Visszajelezhetnél kérdező. :)))

2013. jan. 12. 15:57
 45/69 anonim ***** válasza:
83%

hajajajajj te nagyon beteg vagy!

sztem mielőtt bármit csinálnál, keress egy jó pszichológust!

egyébként meg fenntartom az összes eddigit, és látod abban stimmelünk, hogy az egészségről van szó! hát épp ez az! ennyit kibír egy kisgyerek az egészsége érdekében, hogy aztán soha életében ne legyen vele gond! olvasod a sok rémtörténetet hogy 30 évesen itt azon nyavalyognak h fitymaszűkületük meg tudom is én mijük van? na egy normális szülő tudod figyel a gyerekre, hogy ezeket a dolgokat megelőzze vagy minél hamarabb orvosolja. De nem kamillás teával kenegetni naponta kétszer, aztán 5 év múlva rájönni, hogy jaj ez mégse jó, hanem végleges megoldást találni!

Egyébként elmondanád konkrétan hogy mi a baj? Mi az az 5% ?

2013. jan. 14. 16:25
 46/69 anonim ***** válasza:
61%
ja és természetesen elég hamar észreveszem ki a sérült és ki nem, hiszen ez a munkám, a hivatásom. de semmi gond, edzett vagyok én már :)
2013. jan. 14. 16:26
 47/69 anonim ***** válasza:
76%

ilyeneket inkább találok, és még durvábbakat is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

akkor miért is nem jó, ha a szülő már kiskorban rendezi a kisfia életét? jobb ha 30 évesen nincsenek kapcsolatai mert gond van a péniszével? elég sok ilyen van ám, sőt, rengeteg, nem is gondolnád!

2013. jan. 14. 16:38
 48/69 anonim ***** válasza:
75%

És még több van akinek pedig kutya baja – csak belőlük itt azért nem látsz semmit, mert...

*dobpergés*

kutya bajuk!

2013. jan. 14. 20:04
 49/69 anonim ***** válasza:
46%
sztem is, csak volt itt egy okos aki nagyon erősködik h márpedig mindenkinek baja van
2013. jan. 14. 21:07
 50/69 anonim ***** válasza:
58%

A gyakorikérdések a kérdezőkről és a kérdéseikről szól és nem azért van, hogy a válaszolók egymással cseteljenek...

Szóval bocsánat kedves kérdező, most kicsit OFF....

"ennyit kibír egy kisgyerek az egészsége érdekében, hogy aztán soha életében ne legyen vele gond!"

Soha életében? Én kibírtam és most 30 év után van elég sok bajom. Ronda és nagyjából használhatatlan. Megmutassam élőben, hogy elhidd? Én nem mások történetei miatt GONDOLOM, hogy ennek a barbár csonkolásnak nincs helye a civilizált világban, hanem a saját TAPASZTALATAIM miatt TUDOM.

"olvasod a sok rémtörténetet hogy 30 évesen itt azon nyavalyognak h fitymaszűkületük meg tudom is én mijük van?"

A problémákat orvosolni kell. A törött kart begipszelni és nem pedig levágni. Megvan lassan? 2013 van....

"na egy normális szülő tudod figyel a gyerekre, hogy ezeket a dolgokat megelőzze vagy minél hamarabb orvosolja."

Igen, ahogy mondod. Leginkább megelőzi egy NORMÁLIS szülő és ha gond van, akkor ORVOSOLJA és nem csonkoltatja. Látod, megy ez neked....

"De nem kamillás teával kenegetni naponta kétszer, aztán 5 év múlva rájönni, hogy jaj ez mégse jó, hanem végleges megoldást találni!"

Ez egy homályos, olcsó, demagóg szöveg. Senki nem mondott semmilyen kamillát. Arról volt szó (mert látom, nehezen fér a kis fejedbe), hogy ha szűkület van és nem durva spanyolgallérról van szó, vagy cukorbetegség miatti kezelhetetlen, már repedezett, csupaheg előbőrről, ami vöröslik, AKKOR:

-Első körben fürdés után érdemes kenegetni krémmel, hogy ne gyulladjon és finoman tágítani. (Hányan is vannak csak ezen a portálon, akiknek ez bevált? Ezernyien, utána lehet nézni!)

-Ha nem megy, akkor lehet bemetszést ejteni,

-Plaszikák 2013-ban meg tudják oldani a problémákat, végső esetben egy részleges metélés.

Tehát NEM TELJES KÖRÜLMETÉLÉS, aminek túl sok kockázata van, elég rákeresni a "circumcision problems"-re és nézni a képeket a guglin. Neked sikerült már? Tudod, nekem annyival rosszabb a helyzetem, hogy nekem ehhez nem kell a net elé ülni, hogy használhatatlan, ronda péniszt lássak.

Ha nem így lenne, talán én is tudnék poénkodni, mások kárára.

"Egyébként elmondanád konkrétan hogy mi a baj? Mi az az 5% ?"

Mit mondjak?

Kicsi korban kicsi vágás, kicsi seb, nagyobb korban már nagy heg: cikkcakkos, rondán van vágva, segíteni rajta NEM LEHET, rengeteg orvos látta már.

Lyukak maradtak a varratok kiszedése után, gusztustalanok, begyűlik a fekete bűzlő szmötyi, amit pucolgatni kell, nem egyszerű (ennyit arról, milyen "higiénikus" ez a csonkolás) emellett a makk a szabadon tartás miatt időnként hámlik, rossz tapintású, kérges, foltos. A foltok eltüntetésére sincs lehetőség.

Soroljam még, hogy milyen egyéb problémáim vannak ezeken kívül, vagy ez elég?

2013. jan. 14. 22:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!