Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van pár baj a péniszemmel és...

Van pár baj a péniszemmel és kell segitség (? )

Figyelt kérdés

naszóval,az egyik az,hogy merev állapotban nem tudom teljesen lehuzni a bört teljesen,és mit tegyek ellene,menjek orvoshoz vagy van valami otthoni modszer is?

a második kérdés:

a makk be van gyulladva mindig és ha megérintem,akkor fáj,be kell kenni valamilyen krémmel? ahoz is a doki a kulcs?

a komoly válaszokat örömmel várom :)

2012. aug. 21. 11:24
 1/4 anonim válasza:
Szerintem, menny el a dokihoz, mert később rosszabb lesz, akár szövődményei is lehetnek!
2012. aug. 21. 11:27
 2/4 anonim válasza:
Doki kell nincs mese!
2012. aug. 21. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
A gyulladás miatt mindenképpen orvos kell. Ő fogja felírni a gyógyszert. Nagyon fontos az alapos tisztálkodás is, minden nap. Ne blicceld el a dokit, mert magától nem fog meggyógyulni, egyre csúnyább lesz csak.
2012. aug. 21. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyulladásohoz doki kell,urolgus az jó és ő mindjárt a fitymaszükületed is meg tudja nézni.De ha csak meev állapotban nem tudod lehúzni a bőrt teljesen azt otthon esténként tudod kezelni,aminek a lényege hogy fürdéskor,meleg vízben merev állapotban a péniszedről a fitymát ameddig csak tudod hátra kell rendszeresen húzkodnod és mindig majd hátrább és hátrább tudod a fitymád húzni.Ha urologus nézi majd meg a szükületed akkor ott a fitymaszükületed kezelését alaposan fontold meg,és kérj gondolkodási időt.
2012. aug. 28. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!