Segítség! Barátnőm öngyilkos akar lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
már 1x próbálkozott.. akkor nem sikerült neki.. de most megint próbálkozni akar.. mindig vele vagyok,hogy ne tegye meg.. tudom,hogy megmeri tenni :/2012. aug. 6. 14:06
1/4 anonim válasza:
"már 1x próbálkozott.. akkor nem sikerült neki.."
Csak figyelmet akart.
"de most megint próbálkozni akar.."
Szulok tudnak rola? Ha komoly, akkor kenyszerzubbonyban a helye, ezzel nem kene viccelodnie!
"de most megint próbálkozni akar.."
Azert gondolom probaltal vele beszelgetni errol, mint ember emberrel? Csak tudod, hogy mi bantja, miert akarna eldobni magatol aeletet?!
3/4 anonim válasza:
Hát, szerintem beszélgess vele, és kérdezed meg, mi baja van. Hogy próbált meg végezni magával? Egyáltalán komoly az ügy?
4/4 anonim válasza:
Aki mondja, az nem meri megtenni. Nem szokták bejelenteni. De talán vigyétek pszihológushoz, és kap majd gyógyszert is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!