Miből lehet tudni, hogy valaki öngyilkos akar lenni? Mik a tüneteik? Te akartál már öngyilkos lenni? Ha igen akkor miért? Ha megtetted akkor hogyan? Meghaltál?
Igen, megtettem, és meg is haltam.
Greetings from hell!
Depreszsiós, állandóan letört, közömbös a világgal, semmi sem érdekli, úgy érzi senki sem szereti, esetleg dühös magára, nem elégedett magával(akár teljesítményével, akár külsejével). Vagy előzőleg valami nehezen feldolgozható trauma érte, amivel nem tud megküzdeni..
Általában azon a napon amikor öngyilkosak akarnak lenni, megváltozik a viselkedésük. Talán úgy tűnik mintha kicsit feldobódnának, de ez elég erős szó rá. Elosztogathatják másoknak a számukra kedves tárgyaikat,esetleg pénzt, jellemző még a végrendelet írás. De főleg ez a furcsa viselkedés.
Nem, soha nem akartam öngyilkos lenni, én szeretem az életem, de volt egy barátnőm aki állandóan erről beszélt hogy ő megöli magát. Legtöbbször az emberek csak fenyegetőznek, figyelemfelkeltés céljából.
Előző vok
Miért ne? Senkinek sincs szüksége rám, nekem sincs már senkire szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!