Kéz, láb izzadás durva szinten? Segítség!
Ha nincsen szervi bajod, ami miatt ilyen durván izzadsz, akkor minden bizonnyal pszichés háttere van. A nagyfokú szorongás jele a tenyérizzadás. Lehet, hogy emellett alkati, öröklött.
A férjem hasonló módpn szenved amiatt, hogy a felkarja izzad, ha kicsit is melege van. Csöpög róla a veríték.
Ő elkezdett sportolni, azzal nagyon sok feszkót tud kezelni és egyébként hintőport használ.
Lábizzadásra kiváló - ne röhögj ki, komolyan mondom! - a női intim tisztasági betét, a vékony, amit nem menzeszre használnak a csajok. Tedd bele a cipődbe és cseréld, ha nagyon átizzad.
Esetleg, ha gondolod, kivizsgáltathatod magad dokival is.
Velem is ugyanez a helyzet!De nekem 100%,hogy nincsen pszichés problémám és mégis!Lehet,hogy öröklött dolog is lehet a háttérben.Fokozott izzadságtermelés? Lehetséges akár betegség is ilyen,de inkább dokit kérdezd!
Nekem vezetés közben gyűlik meg a bajom az izzadó tenyeremmel,ha hideg van-ha meleg.Erre vettem egy vezetőkesztyűt.Pedig nem rettegek egyáltalán tőle...
Este lefekvésnél teljes nyugalomban is izzad a kezed lábad ?
Botox -elektromos kezelés a tüneteket csökkenti van akinél meg is szünteti a mértéktelen izzadást ,a műtétet nem ajánlanám ,bár a kezed nem fog izzadni de a mellékhatásoktól sokkal jobban fogsz szenvedni .kompenzációs izzadásnak hívják .
Ha tudni szeretnétek mi a valódi biológiai oka akkor olvasgassatok -mielőtt félrekezelnének mert nem egy emberről tudok akit addig kezeltek amíg felborult a hőháztartása ,vagy kivették a manduláját pajzsmirigyre fogták gyógyszerezték rászoktatták a kedélyjavítókra stb
Szia!solutio antisudorica...ezt a krémet ajánlják sokan..
Alumíniumot tartalmaz ami összehúzza a pólusokat a tenyeren,hónaljon, vagy lábon..(ahol használod)..
Vizes vattát át kell vele picit itatni majd este bekenni a területet..aztán lefekszel és reggelre felszívódik és elvileg hat..
Sokaknak bevált, vannak akiknek nem..
Én most fogom próbálni..ma veszem meg a gyógyszertárban pár száz forintért..egy próbát megér ez a szenvedés megszüntetéséért:)
Majd mondom a tapasztalataimat!:)
Eddig nekem is rendesen meggyűlt ezzel a bajom..felvételin szétázott a lap az idegességtől extrán izzadt kezem miatt...
Most kézügyességi munkát fogok végezni, meg rajzolni..ezért elég fontos számomra, hogy ne áztassam el lehetőleg a rajzomat..szóval ezért döntöttem, úgy, hogy megveszem.
Van akinek elmúlt az izzadása teljesen tőle..remélem nekem is hatni fog..sajnos típus függő:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!