Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kéz, láb izzadás durva szinten...

Kéz, láb izzadás durva szinten? Segítség!

Figyelt kérdés
Van itt valaki, akinek durva szinten izzad a tenyere és a talpa.olyannyira,hogy pl.egy papírzsepit eláztat 2 perc alat? Például most az egérről csorog le a verejtékem :( egész kis korom óta ez van. Ha feszült vagyok,ha nem. Annyira kellemetlen már,hogy nem bírom! MI LEHET RÁ A MEGOLDÁS?
2012. júl. 27. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nincsen szervi bajod, ami miatt ilyen durván izzadsz, akkor minden bizonnyal pszichés háttere van. A nagyfokú szorongás jele a tenyérizzadás. Lehet, hogy emellett alkati, öröklött.

A férjem hasonló módpn szenved amiatt, hogy a felkarja izzad, ha kicsit is melege van. Csöpög róla a veríték.

Ő elkezdett sportolni, azzal nagyon sok feszkót tud kezelni és egyébként hintőport használ.

Lábizzadásra kiváló - ne röhögj ki, komolyan mondom! - a női intim tisztasági betét, a vékony, amit nem menzeszre használnak a csajok. Tedd bele a cipődbe és cseréld, ha nagyon átizzad.

Esetleg, ha gondolod, kivizsgáltathatod magad dokival is.

2012. júl. 27. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet!De nekem 100%,hogy nincsen pszichés problémám és mégis!Lehet,hogy öröklött dolog is lehet a háttérben.Fokozott izzadságtermelés? Lehetséges akár betegség is ilyen,de inkább dokit kérdezd!

Nekem vezetés közben gyűlik meg a bajom az izzadó tenyeremmel,ha hideg van-ha meleg.Erre vettem egy vezetőkesztyűt.Pedig nem rettegek egyáltalán tőle...

2012. júl. 27. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Este lefekvésnél teljes nyugalomban is izzad a kezed lábad ?

Botox -elektromos kezelés a tüneteket csökkenti van akinél meg is szünteti a mértéktelen izzadást ,a műtétet nem ajánlanám ,bár a kezed nem fog izzadni de a mellékhatásoktól sokkal jobban fogsz szenvedni .kompenzációs izzadásnak hívják .

Ha tudni szeretnétek mi a valódi biológiai oka akkor olvasgassatok -mielőtt félrekezelnének mert nem egy emberről tudok akit addig kezeltek amíg felborult a hőháztartása ,vagy kivették a manduláját pajzsmirigyre fogták gyógyszerezték rászoktatták a kedélyjavítókra stb

[link]

2012. júl. 28. 04:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Mióta az eszemet tudom,így vagyok ezzel! Télen nyáron,persze nyáron fokozottabban. Sok mindent próbáltam ,már ki.Hintőpor leázik, antisudorica ugyan úgy izzad tovább,többféle láb spré semmi hatás,Forró víz ecet só változatlan,többféle hónalj stift tenyérre talpra semmi.Szervi betegségről nem tudok! De ha véletlenül van olyan hogy nem izzad,akkor tudok olyat csinálni,hogy arra gondolok izzad izzad,és elkezdenek megjelenni a kis cseppek a tenyeremen :)és érzem is (bizsergő érzés) ez mondjuk másra nem, mások szórakoztatására jó volt mindíg :) mert ámulnak hogy csinálom!? BÁR ARRA GONDOLTAM,HA EZ ÍGY MŰKÖDIK,AKKOR VISSZAFELÉ IS KELLENE HOGY MENJEN NEM? persze ez már nem akar sikerülni! (29 éves lány)
2012. júl. 28. 08:46
 5/8 anonim válasza:

Szia!solutio antisudorica...ezt a krémet ajánlják sokan..

Alumíniumot tartalmaz ami összehúzza a pólusokat a tenyeren,hónaljon, vagy lábon..(ahol használod)..

Vizes vattát át kell vele picit itatni majd este bekenni a területet..aztán lefekszel és reggelre felszívódik és elvileg hat..

Sokaknak bevált, vannak akiknek nem..

Én most fogom próbálni..ma veszem meg a gyógyszertárban pár száz forintért..egy próbát megér ez a szenvedés megszüntetéséért:)

Majd mondom a tapasztalataimat!:)

Eddig nekem is rendesen meggyűlt ezzel a bajom..felvételin szétázott a lap az idegességtől extrán izzadt kezem miatt...

Most kézügyességi munkát fogok végezni, meg rajzolni..ezért elég fontos számomra, hogy ne áztassam el lehetőleg a rajzomat..szóval ezért döntöttem, úgy, hogy megveszem.

Van akinek elmúlt az izzadása teljesen tőle..remélem nekem is hatni fog..sajnos típus függő:)

16/L

2012. aug. 7. 13:17
 6/8 Farkas Nati válasza:
Lehet hogy hiperhidrózisod van. Nekem is ez volt a problémám. Orvosom ezt a készüléket javasolta nekem [link] és nagyon segített. Ez előtt a tenyerem mindíg nedves volt, de mióta elektro antiperspirantott használok csak szép száraz. Elegendő háromhavonta bekapcsolni és voila :D
2014. jún. 22. 19:14
 7/8 anonim válasza:
Igen 19f,a kezem azaz a tenyerem rohadtul idegesit mert barmit megfogok valakivel kezet fogok undorito... a labam is azaz a talpam ejjel nappal ha meleg van akkor is ha hideg van akkor is. Gyerekkorom ota van ez,de par eve panikbetegvagyok azota meg erosebbek ezek.
2015. márc. 12. 21:25
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Most találtam erre a kérdésre, és én is ugyan ebben szenvedek, nagyon durván izzad a tenyerem - talpam együtt. Valakinek bejött valami kezelés?
2023. jún. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!