Tömegnövelőtől megállhat a növekedésben a pénisz?
Ebben biztos vagyok. 15 évesen kezdtem, és nem nő, Ismerőseimnek volt ilyen, de nem tudtak segíteni. Tapasztalatokat szeretnék azoktól, akik elmentet urológushoz , hogy mi a teendő!
köszönöm:)
köszönöm, kedvesek vagytok. :)
a legjobb barátomnak "állt meg a növekedésben"; elment orvoshoz, aki elmondta neki hogy mit csináljon (itt a bökkenő, már nem vagyunk jóban és nem tudom megkérdezni) és 14 centiről 18ra nőtt neki 1,5 év alatt... szerintetek akkor nincs köze tömegnövelőhöz, csak szimplán ilyen idő alatt nőtt neki?
mellesleg már a szüleimtől, más barátaimtól is hallottam erről a dologról.
(KÉRLEK OLVASD VÉGIG HOGY LÁSD MILYEN NAGY MARHASÁGOT IS BESZÉLSZ)
1. Ez kurv@nagy baromság...
2. A tömegnövelőbe az van amit amúgy is megeszel csak másformában...
3. Ha megált akkor megált valószínüleg akkora marad... Vagy csak vár arra hogy megtanuld használni aztán talán várhatod a növést...
4. Elég ciki ha méregeted a haverod farkát és ennyire tudod hogy mikor mekkora és mikor mennyit nő mennyi idő alatt.
5. Mit tud vele kezdeni a doki ?! Tegyük fel méred hogy milyen hosszú az ujjad és észreveszed hogy már pár éve ugyan akkora akkor elmész orvoshoz ? Doktorbácsi x ideje csak x cm az ujjam mit csináljak vele ?
Doktorbácsi máris előkap egy bazinagy injekciót beleböki a seggedba aztán fél méteres ujjaid vanak ?!!
Vagy mégis hogy képzeled az ilyen dolgokat ?
Teszem azt egy 80 éves vénember akinek már alig akar felálni vagy fel sem ál... nem elékszik meg vele hogy neki x cm a pénisze mert neki 5cm el nagyobb kell... Elmegy dokihoz aztán doki megmondja mi a teendő ? VAGY MÉGIS MIA FRANCOT GONDOLSZ ?
Ennyi erőből mindenki rohangálhatna 3 méteres farokkal is a lábaközt mert csak elmegyek doktorbácsihoz és megtudjuk mi a teendő... NEMDEBÁR ? :D
Hát ha megnézed a bivaj izmokkal rendelkező badi building
lába között, csak valami pici elsorvadt valamit látni. :D ilyet akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!