Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A tömegnövelőtől hízhatok?

A tömegnövelőtől hízhatok?

Figyelt kérdés
Egészségesen és változatosan étkezem, azonban az étvágyam eléggé gyenge, mindig is elég vékony voltam emiatt. Egyszerűen nem tudok sokat enni, hogy hízzak. Most pedig, hogy stresszes állómunkát végzek, az így is kevés súlyomból még fogytam 3kg-t. Szeretnék hízni és a fiú ismerőseim a tömegnövelőket ajánlják, persze csak mértékkel. Szerintük ettől felszedhetek pár kg-t (a barátom gyúrás mellett, tömegnövelőt szedve 1 hónap alatt 3 kg-t szedett fel). Mit gondoltok róla, ha szedem pár hónapig, tényleg hízhatok? Pl a Jumbo-tól?
2012. aug. 8. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:

nem javasolnám napközben az ilyen cukros sz@rokat

amugy igen tiszta zsír lennél tőle és majd cukorbeteg is

ennyi cukortól

ne csak egy dologra alapozz , hízni a kajától fogsz de akkor inkább tömegnövelő helyett fehérjét javaslok abban nincsen cukor :)

2012. aug. 8. 23:22
 2/10 A kérdező kommentje:
De a sima fehérje kiürül, nem? Csak a szénhidrátot raktározza olyan jól a szervezet. Amúgy egy kis zsír nem árt nekem, most szinte egy deka nincs rajtam sajnos. :/
2012. aug. 8. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
nem érted! cukorbeteg leszel annyi cukortól ilyen sz@rt csak edzés után szokás inni :D
2012. aug. 8. 23:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, sajnos naivan azt hittem, hogy akik gyúrnak, jobban értenek ehhez. :/ Akkor mit lehetne szedni, hogy kicsit hízzak? Mint írtam, a fehérjét nem raktározza a szervezet.
2012. aug. 8. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Szedhetsz tömegnövelő de olyat amiben lassú felszívódású szénhidrátok vannak.A jumbo az csak sima cukor semmi nincs benne.Esetleg az MHP Up your mass-t tudom ajánlani.De inkább normálisan kéne kajálni.
2012. aug. 8. 23:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Az evés, csak így, simán nem megy sajnos. Folyamatosan stresszes vagyok, a nagy hajtás stb., egyszerűen nincs étvágyam és borzasztóan válogatós is vagyok.

Szerinted az általad említett szer nem veszélyes?

2012. aug. 8. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:

EZZ NEM SZEEEER

ez csak sima táplálék kiegészítő

2012. aug. 8. 23:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom, de ez már lényegtelen.
2012. aug. 8. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Kipróbálni kipróbálhatod de ha nem eszel ez sem fog csodát művelni.
2012. aug. 9. 00:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Darálj le 150gr zabot és 80gr lennmagot, és vizzel keverd el, majd idd meg. Ennyivel legyen több a napi kajád és kész. Úgy igyad, hogy étkezések után elosztva. Ez nem sz@r.
2012. aug. 9. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!