Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit "hízhatok" a nyáron...

Mennyit "hízhatok" a nyáron (rendes edzés + kaja+ Jumbo)?

Figyelt kérdés

A következő három hónapban szeretnék elkezdeni komolyan edzeni, teremben heti 3 alkalommal, edzéstervvel, grammra pontosan kiszámolt étrenddel + naponta 1 adag Jumbo(zöld) reggel és edzés után 2 féladagra osztva.

A kérdésem az lenne, hogy ezek alapján szerintetek mennyit lehetne fejlődni egy nyár alatt? Jelenleg 19 éves vagyok 182 centi és 60 kiló.

Köszi.

2012. máj. 31. 23:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Annyival még kiegészíteném hogy viszonylag nehezen "hízó" típus vagyok, bár gondolom ez az adatokból kiderül.
2012. máj. 31. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez genetika kérdése de szerintem ha tényleg normálisan kiszámolt az étrend meg minden klappol akkor szerintem lehet 10kg+ is.
2012. máj. 31. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
persze nem izomban. arról ne is álmodj :) de a 8-10kg tényleg reális ha hízékony vagy
2012. jún. 1. 00:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Persze, nem csak izomban, ez nyilvánvaló :)

Egyébként szerintetek az én alkatomhoz mérten mikor jön el az a pont amikor majd el kell kezdeni szálkásítani/futni, hogy a felgyülemlett felesleg lemenjen.

Illetve még azt kérdezném, hogyha tételezzünk fel összejön a +10 kg, akkor az mennyire fog "hájnak"/izomnak kinézni?

2012. jún. 1. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez is genetika kérdése hogy mennyi zsír rakodik le majd, meg persze a kajálástól is függ hogy mennyire pontosan van kiszámolva.De egyébként szerintem 80-85kg-nál már lehet szálkásítani egy átlagembernek.
2012. jún. 1. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet megmondani de amikor elkezded az edzés akkor még elég gyors ütemben fejlődsz ha minden feltétel megvan hozzá aztán majd szépen lassulni fog
2012. jún. 1. 00:46
 7/7 Zakathol ***** válasza:

Ennyi idő kb mire rájössz, hogy a szervezeted mitől nő...

Ha tényleg gyors az anyagcseréd akkor nem biztos, hogy 3 hónap alatt be tudod úgy lőni az étrended, hogy normális tempójú legyen a fejlődés (tapasztalatból mondom), de pár kiló azért tuti fel fog jönni (4-6), ami már meglátszik simán.

2012. jún. 1. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!