166 cm vagyok, hogy magyarázzam el a szüleimnek, hogy ezzel a magassággal nem lehet mit kezdeni?
24 / F vagyok.
Mondtam nekik, hogy ez a magasság Női , nem férfi.
Így nem tudok mit kezdeni magammal.
Próbálnak vigasztalni, - sőt pszihológushoz akar vinni az anyu ez miatt - hogy ez átlag magasság, hogy majd ott elmondják nekem.
DE akkor se hisznek nekem , hogy nagyon alacsony vagyok , ha
megmutatom pl. a neten hogy mi az átlag férfi magasság.
az 176 cm !!
Mondom nekik hogy elvagyok maradva fél fejjel az átlagtól
de ők csak hajtják a hülye dumát ,hogy ez átlag.
Szüleim abban tehetnek róla , hogy örököltem tőlük.
Ők is kicsik. Sőt az ő szüleik is kicsik..úgyhogy esélyem nem volt rá hogy nagyobb legyek, ezért el kellett volna
vinniük hormonkezelésre. Nem lenne velem semmi baj ha mondjuk 175 cm lennék. Boldog ember lennék.
Már annyira benne vagyok ebbe hogy a Pszichológus se tudna
kirángatni ebből. Utcára alig mozdulok ki ez miatt.
Lehet azzal jönni, hogy fogadjam el magam igy , de én nem tudom. Nem is tudom mi lesz így velem...
Meg hogy foglaljam le magam, ne gondoljak erre..
nem lehet nem erre gondolni. Sajnos nagyon komoly bajba vagyok ez miatt.
mutattam Facebookon olyan lányokról képeket anyunak akik tetszettek, de a magasságom miatt nem tudtam velük megismerkedni. Fél vagy 1 fejjel magasabbak nálam.
Erre ő azt mondta. és akkor mi van ha magasabb ?
láttam, hogy ezt ő nem érti mit jelent ilyen alacsonynak lenni.
Sehogy, rossz szülőket választottál :-) Sz@r ügy, ennél csak a >180 cm-es lányok kilátásai rosszabbak...
De nem ez a problémád. Mit gondolsz, miért van az, hogy a világ összes nagy vezetője (sőt diktátora) alacsonyabb volt nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!