Ha elmegyek urológushoz rövid fitymafék problémával, létezik olyan, hogy azonnal megműtse (átvágja)? Vagy visszahív más időpontra? Illetve az SZTK-kban elérhető a lézeres megoldás vagy az csak a fizetős helyeken van?
SZTK-ba megyek urológushoz és minél előbb szeretnék túl lenni ezen a "kis műtéten". Ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy ha jövőhéten elmegyek, még azon a héten el is végezze a műtétet.
A problémám: ernyedt állapotban hátra tudom húzni a fitymát, de kicsit húzza lefele a makkomat.
merev állapotban: kézzel tudom csak hátrahúzni, egy kicsit feszülő érzést érzek és a makk alatt meg is akad közvetlenül a fitymafékem pedig feszül és elfehéredik. Köszönöm a segítségeteket!
08:39-nek.
Hogyérted azt hogy nem megy vissza? Állandóan a makk mögött van? Abból hogy azt mondot "olyan mintha metélt f*szú volnál" furán hangzik. Ha akarod sem jön vissza vagy hogy?
Ja,igen az nekem is kellemetlen:D
Én se érzek már semmit ez 6. napom.
Már fentebb is írtam, nekem ennyire rövid sajnos:
"Tehát mikor merev állapotban van és kézzel húzom hátra a fitymát, már akkor feszül a fékem, mikor még le se húztam a makkról. Aztán mikor lehúzom a makkról, közvetlenül a makk alatt megakad az egész, mert annyira feszül a fékem, hogy még felül se tudom kisimítani."
Neked azért nem volt ennyire rövid nem? Bár még nem is látta az urológus, hogy mi nálam a helyzet, már most attól félek, hogy a műtét után se lesz elég hosszú a fékem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!