Ha elmegyek urológushoz rövid fitymafék problémával, létezik olyan, hogy azonnal megműtse (átvágja)? Vagy visszahív más időpontra? Illetve az SZTK-kban elérhető a lézeres megoldás vagy az csak a fizetős helyeken van?
SZTK-ba megyek urológushoz és minél előbb szeretnék túl lenni ezen a "kis műtéten". Ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy ha jövőhéten elmegyek, még azon a héten el is végezze a műtétet.
A problémám: ernyedt állapotban hátra tudom húzni a fitymát, de kicsit húzza lefele a makkomat.
merev állapotban: kézzel tudom csak hátrahúzni, egy kicsit feszülő érzést érzek és a makk alatt meg is akad közvetlenül a fitymafékem pedig feszül és elfehéredik. Köszönöm a segítségeteket!
"Tehát mikor merev állapotban van és kézzel húzom hátra a fitymát, már akkor feszül a fékem, mikor még le se húztam a makkról. Aztán mikor lehúzom a makkról, közvetlenül a makk alatt megakad az egész, mert annyira feszül a fékem, hogy még felül se tudom kisimítani."
Nekem is ugyanez ez volt.Amúgy nem kell félni ettől se:)
Én is paráztam hogy milyen lesz,főleg az érzéstelenítő injekciótól,de így utólag azt mondom hogy "laza" volt.
De várom már, hogy kiessenek a varratok aztán, hogy milyen lesz,de ez még beletelik kis időbe.
Nem kell már visszamennem.Szerintem nem fog nyoma maradni,ugye a seb az begyógyul a varrat meg kiesik,utána már nem hiszem hogy bármit fogsz/fogok látni.
Szia lbpref!
Engem hétfőn műtöttek és a doki műtét után azt mondta most ne nyúljak hozzá majd menjek vissza szerdán kontrollra.
Szerdán/tegnap visszamentem és mondta hogy langyos kamilla teába áztassam kb egy 5 percet.Kérdeztem, hogy pl zuhanyzás közbe moshatom vagy valami azt mondta ne hanem a kamillába áztassam szóval így kell tisztán tartanom.Azt nem kérdeztem meddig,de gondolom én addig míg kiesnek a varratok/begyógyul a seb.
Amúgy nekem is első két nap kicsit véres volt, de nem durván kb úgy mint neked,de most már nem.
Nekem nem volt fájdalom mondjuk nekem az orvosom mondta műtét után,hogy ne húzogassam szóval így pisilés közbe nem húztam hátra.Amúgy tegnap mikor tisztítottam és hátra húztam egyáltalán nem éreztem fájdalmat,csak furcsa volt ugye a varratok miatt.
Nekem is idős volt. És jó fej volt,meg műtét közbe mindig mondta,hogy épp mit csinál.
Meg azért ő még megtanulta a szakmát,jó nem vonom kétségbe a mai orvosok tudását,de inkább az idősebb,tapasztaltabb mint a fiatal.
Meg nekem amúgy sincsenek jó tapasztalataim az orvosokról.
6 éves koromba volt orrmandula műtétem,és előtte volt tüdőgyulladásom és ugye amíg el nem múlik nem altathatnak el. Na és maradt egy kicsi folt a tüdőgyulladásomból amit nem vettek észre és ugye az orvosi "bizottság" azt mondta hogy műthetnek.Aztán az orrmandula műtét egy kb annyi perces rutinműtét mint ez a fitymafék műtét.Aztán kb voltam bent 2 órát mert bevérzett a tüdőm és újra is kellet éleszteni.Amúgy ezt anyám mondta így 10 évre rá.
Meg azt is mondta,hogy szerinte ha apám a műtét előtt nem tömi meg a főorvosnak a zsebét akkor ottmaradtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!